Κοντά στην επιστροφή του στη Νέα Δημοκρατία φέρεται να είναι ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος μετά και τη στάση του κατά την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, την ώρα που ο ίδιος σηκώνει τους τόνους της αντιπαράθεσής του με τον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλλήνων Πάνο Καμμένο.

Χθες για πρώτη φορά ο ανεξάρτητος βουλευτής ψήφισε «ναι» σε μνημονιακό νομοσχέδιο, ενώ λίγο μετά τα μεσάνυχτα, με μήνυμά του στο twitter, παρενέβη και στο θέμα με τις καταγγελίες περί σκάφους που διατηρεί o Π. Καμμένος μέσω offshore.

«Αν ισχύει η υπόθεση off shore+σκάφος, τότε κάποιος θα αλλάξει χώρα… Πολιτική και φοροδιαφυγή και υπεράσπιση του φτωχού δεν πάνε μαζί», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο του κ. Μαρκόπουλου στον προσωπικό του λογαριασμό.

Σε συνομιλία του με κοινοβουλευτικούς συντάκτες και κληθείς να σχολιάσει την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου από τον Κώστα Μαρκόπουλο και τον (επίσης ανεξάρτητο) Θεόδωρο Σολδάτο, ο Πρωθυπουργός εκτίμησε πως «αυτό κάτι δείχνει». Όσο για το ενδεχόμενο επιστροφής τους στη Ν.Δ. αρκέστηκε να πει «οψόμεθα».

Σημειώνεται ότι την στάση του έναντι της Ν.Δ. και προσωπικά του Πρωθυπουργού, είχε προαναγγείλει προ μηνών ο ίδιος ο βουλευτής Ευβοίας, διαμηνύοντας ότι θα στηρίξει τον Αντώνη Σαμαρά στην «προσπάθεια ανασύνθεσης της Κεντροδεξιάς».

Facebook Comments