'

Στα $6.500 το Bitcoin - χαμηλό 4μηνου

MarketNews

Στα $6.500 το Bitcoin - χαμηλό 4μηνου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στα χαμηλότερα επίπεδα από τον Φεβρουάριο έχει υποχωρήσει η τιμή του Bitcoin, καθώς το ψηφιακό νόμισμα έχει βρεθεί εκ νέου στο στόχαστρο το τελευταίο διάστημα, εν μέσω προσπαθειών από τις ρυθμιστικές αρχές ανά τον κόσμο να θέσουν κανόνες και όρια στις συναλλαγές της ανεξέλεγκτης σήμερα αγοράς εικονικών νομισμάτων.

Το Bitcoin διαμορφώνεται σήμερα κοντά στα 6.500 δολάρια, με ελαφρά μεταβολή σε σχέση με το χθεσινό κλείσιμο. Χθες το βράδυ είχε διολισθήσει προς στιγμήν έως και τα 6.450 δολάρια. Κινείται πλέον 50% χαμηλότερα από τα επίπεδα, στα οποία βρισκόταν στις αρχές του έτους και πολύ μακριά από το ρεκόρ των 19.511 δολαρίων, το οποίο είχε καταγράψει τον περασμένο Δεκέμβριο.

Υπενθυμίζεται ότι στα επίπεδα ρεκόρ είχε φτάσει με ένα εντυπωσιακό ράλι της τάξης του 1.400% μέσα στο 2017, το οποίο είχε πυροδοτήσει πληθώρα προειδοποιήσεων για «φούσκα».