'

Πρόταση μομφής της Ν.Δ για τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ

MarketNews

Πρόταση μομφής της Ν.Δ για τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Σύμφωνα με πληροφορίες, είναι οριστική η απόφαση της Ν.Δ να καταθέσει πρόταση μομφής εναντίον της Κυβέρνησης για τη συμφωνία Τσίπρα- Ζάεφ.

Αυτή την ώρα, είναι σε εξέλιξη η διαδικασία συγκέντρωσης των απαιτούμενων υπογραφών από τους βουλευτές, με άγνωστο να παραμένει στην εξίσωση ο χρόνος που θα εκδηλωθεί η πρωτοβουλία.

Νωρίτερα:

Η συμφωνία του Αλέξη Τσίπρα με τον Ζόραν Ζαέφ για το Σκοπιανό με την οποία βαφτίζεται η γειτονική χώρα σε Βόρεια Μακεδονία έχει βάλει φωτιά στο πολιτικό σκηνικό.

Η Νέα Δημοκρατία βήμα-βήμα ετοιμάζει τις επόμενες κινήσεις της και φαίνεται πως το τελευταίο της χαρτί θα είναι η κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης.

Οπως λένε από την Πειραιώς αυτό θα γίνει αν δεν υπάρξει απάντηση από το Μέγαρο Μαξίμου στο άμεσο και ρητό ερώτημα του κ. Μητσοτάκη να αποδείξει ο πρωθυπουργός ότι διαθέτει την αναγκαία κοινοβουλευτική πλειοψηφία για τη σύναψη μιας συμφωνίας για το Σκοπιανό πριν από την υπογραφή της συμφωνίας.