«Έχουμε την τελευταία εβδομάδα της προεκλογικής περιόδου. Και οφείλουμε να έχουμε προειδοποιήσει τους Έλληνες πολίτες για τις συνέπειες των επιλογών τους. Όσοι μιλούν για τρομολαγνεία επειδή επισημαίνουμε το βέβαιον της καταστροφής της χώρας, εάν ο ΣΥΡΙΖΑ εκλεγεί πρώτο κόμμα και προσπαθήσει να κάνει αυτά τα οποία λέει, θυμηθείτε και κρατείστε και τα άρθρα και τις συνεντεύξεις μας για να τα βλέπετε μετά όταν η Ελλάδα θα καταστρέφεται. Την Κυριακή παίζουμε σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας.

Αν η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτο κόμμα θα έχουμε μία από τις καλύτερες οικονομικά χρονιές μας, των τελευταίων ετών. Θα έχουμε τις εξής ταυτόχρονα καλές προϋποθέσεις. Ισοσκελισμένο προϋπολογισμό, μετά από 60 χρόνια, άρα σταθερό περιβάλλον για επενδύσεις. Μεταρρυθμίσεις που έχουν ήδη αρχίσει και αποδίδουν στην οικονομία και έχουν αυξήσει την ανταγωνιστικότητά μας και προσελκύουν επενδύσεις. Ιδιωτικοποιήσεις που πλέον όλες θα ολοκληρωθούν αφού δεν θα υπάρχει ο φόβος πολιτικού κινδύνου. Άνοδος στον τουρισμό και διεθνές οικονομικό περιβάλλον που μας ευνοεί, με το ευρώ στα χαμηλά του, με το πετρέλαιο στα χαμηλά του και με την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα να ξεκινάει το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης που, φυσικά αν κερδίσουμε εμείς, θα συμπεριλαμβάνει και την Ελλάδα, ενώ αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ δεν θα τη συμπεριλαμβάνει.

Εάν όλα αυτά τα υπολογίσετε, τότε έστω και μία ψήφος διαφορά υπέρ της Ν.Δ., την  Κυριακή, θα φέρει δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα σε υπεραξίες και θα δημιουργήσει εκατοντάδες χιλιάδες θέσεις εργασίας μέσα στον πρώτο χρόνο. Εάν αντιθέτως οι έλληνες πολίτες αποφασίσουν να ρισκάρουν για να ζήσουν λέει το «σοσιαλιστικό μετασχηματισμό της κοινωνίας», για να ζήσουν τη μεγάλη επανάσταση που θα ξεκινήσει εδώ και θα αγκαλιάσει όλη την Ευρώπη, για να πουλήσουμε τσαμπουκά και να εκβιάσουμε την Ευρώπη. Εάν πράγματι οι Έλληνες επιλέξουν αυτό, θα βαράνε το κεφάλι τους στον τοίχο.

Εγώ προβλέπω ότι αν κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ, σε λιγότερο από τρεις μήνες, δεν θα βρίσκεις ούτε έναν στο δρόμο που θα  παραδέχεται ότι ψήφισε Αλέξη Τσίπρα.  Όπως τώρα αν κατεβείτε στο δρόμο και ρωτήσετε δέκα ανθρώπους αν ψήφισαν Γιώργο Παπανδρέου, όλοι θα το αρνηθούν, ενώ οι μισοί τον έχουν ψηφίσει, με τον ΣΥΡΙΖΑ θα γίνει πολύ πιο γρήγορα. Πάρα πολύ πιο γρήγορα θα καταλάβουν όλοι ότι όλες οι υποσχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ είναι ανευ αντικειμένου. Το μόνο που θα μπορεί να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι είτε να κάνει δημοψήφισμα για να μας κρατήσει στο ευρώ –κάτι που θα φέρει καταστροφή στη χώρα- είτε θα ξεκινήσει διώξεις, δικαστήρια και ποινικές καταδίκες των αντιπάλων του για να δώσει στο λαό  θεάματα αφού δεν μπορεί να του δώσει άρτο. Σε  κάθε περίπτωση θα μπλέξει η χώρα μας πάρα πολύ άσχημα.

Έχουμε, λοιπόν, όλοι μας λίγες ημέρες όπου κρατάμε στα χέρια μας το μέλλον των παιδιών μας και των εγγονών μας. Πρέπει να πούμε σε όλους εκείνους που αποφασίζουν να ψηφίσουν Ευρώπη αλλά όχι Ν.Δ., δηλαδή ΠΟΤΑΜΙ, ΠΑΣΟΚ ή κάτι άλλο, ότι δεν έχει κανένα νόημα να ψηφίσει ένα άλλο κόμμα πλην της Ν.Δ., αν πιστεύει στην ευρωπαϊκή πορεία της χώρας. Γιατί μόνο η Ν.Δ. μπορεί να ξεπεράσει τον ΣΥΡΙΖΑ έστω κατά μία ψήφο και να πάρει το μπόνους των 50 εδρών. Αντιθέτως, αν ψηφίσουν μικρότερα κόμματα θα δώσουν το μπόνους των 50 εδρών στον Τσίπρα και άρα η ευρωπαϊκή πορεία της χώρας θα τεθεί σε αμφιβολία, αν όχι σε οριστική ακύρωση. Μην πετάτε την ψήφο σας δεξιά και αριστερά. Ψηφίστε Ευρώπη, ψηφίστε Νέα Δημοκρατία.

Facebook Comments