Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στήριξε όσα είπε πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Τζανακόπουλος και ανέφερε χαρακτηριστικά απόσπασμα του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ο οποίος είχε πει ότι “Κων. Μητσοτάκης: “Ο Σαμαράς είχε δεχθεί, σε συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών, να αναφερθεί η Δημοκρατία αυτή με σκέτο το όνομα Μακεδονία”. 

Σας ερέθισε αυτό που σας είπε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Η δύναμη του φασίστα δεν βρίσκεται στην κλωτσιά και τη γροθιά του, βρίσκεται στην ανοχή του περίγυρού του.
Δυο κόμματα καλούν ανοιχτά σε συμμετοχή στο σημερινό συλλαλητήριο, η ΝΔ και η Χρυσή Αυγή. Ο Αντιπρόεδρός σας (σσ Άδωνις Γεωργιάδης) έχει καλέσει ανοιχτά και μην υποκρίνεστε. Στο μεγαλειώδες κίνημα των Αγανακτισμένων υπήρχε και εκεί φασιστικός σπόρος που δεν φύτρωσαν και δεν άνθισαν. Ο φασισμός παντού θα επιδιώκει όπου υπάρχουν λαϊκά ξεσπάσματα. Το θέμα είναι αν θα υπάρχουν οι πολιτικές δυνάμεις που θα του ρίξουν νερό για να ανθίσει.
Τι προτείνετε; Ποια ονομασία σας κάνει; Υπέγραψε ή όχι ο κ. Σαμαράς έγγραφο με την ονομασία ΠΓΔΜ; Πείτε την αλήθεια για όσα έχει πει η ΝΔ τα τελευταία 25 χρόνια.
Η χώρα βγαίνει ξανά στο φως. Κάποιοι επιμένουν να μένουν στην ομίχλη. Όλα στο φως και για την οικονομία και για το Σκοπιανό.

Facebook Comments