Η Κυριακή 17 Ιουνίου θα καταγραφεί στις δέλτους της ιστορίας μας ως η μαύρη επέτειος της κατάπτυστης συμφωνίας με την οποία ο αριστερός Πρωθυπουργός Αλ. Τσίπρας, ο σταλινικός Υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς κι ο αμοραλιστής Υπουργός Άμυνας Π. Καμμένος, με την ακατανόητη ανοχή του προέδρου της Δημοκρατίας, ο οποίος συνεχίζει να σιωπά και να είναι εξαφανισμένος, εκχώρησαν το όνομα, την ταυτότητα, τη γλώσσα, ακόμα και την σημαία της Μακεδονίας μας. Όχι μόνο ξεδιάντροπα, αλλά κυρίως χωρίς την έγκριση του ελληνικού έθνους.

Η 17η Ιουνίου 2018 είναι μια μαύρη μέρα για την Ελλάδα, την Μακεδονία μας, τη Δημοκρατία μας.

Δίχως να έχουν τη λαϊκή νομιμοποίηση, 153 βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, που εξελέγησαν με εντελώς διαφορετική προεδρική ατζέντα, έδωσαν τη δυνατότητα στους κκ Τσίπρα και Κοτζιά να υπογράψουν, με την κακόγουστη φιέστα που στήθηκε στις Πρέσπες, την κατάπτυση συμφωνία που δεν έχει συζητηθεί κι εγκριθεί ούτε καν από το Υπουργικό Συμβούλιο, η οποία παράγει δεσμευτικά και τελειωτικά αποτελέσματα εις βάρος των εθνικών συμφερόντων της χώρας.

Ποτέ καμιά Κυβέρνηση μέχρι τώρα δεν διανοήθηκε, ούτε καν να ζητήσει, θέμα «Μακεδονικής» ταυτότητας και γλώσσας. Το έκαναν οι Αριστεροί που το 1949, στο ίδιο χωριό, τους Ψαράδες των Πρεσπών, οι ιδεολογικοί τους πρόγονοι, Ζαχαριάδης και «Δημοκρατικός» στρατός του ΚΚΕ, είχαν ανακηρύξει την ύπαρξη του ανύπαρκτου «Μακεδονικού» έθνους.

Στο ίδιο χωριό 69 χρόνια μετά, όλοι οι Έλληνες εμβρόντητοι ακούσαμε μέσω της τηλεοράσεως, τον σκοπιανό πρωθυπουργό Ζόραν Ζάεφ, απόγονο των Βουλγάρων Κομιτατζήδων εναντίον των οποίων είχαν πολεμήσει οι ήρωες μας Παύλος Μελάς, Τέλλος Άγρας κοκ, να διακηρύσσει επί λέξει «Οι λαοί των Μακεδόνων και την Ελλήνων». Κι ο πρωθυπουργός κι ο Υπουργός της Ελλάδας να τον ακούν, χαμογελώντας αυτάρεσκα, και λίγο μετά  Ζάεφ  και Τσίπρας να φωτογραφίζονται κάτω από την σημαία των Σκοπίων που είναι ο ορισμός του «Μακεδονικού Αλυτρωτισμού», αφού πάριστα το αστέρι της Βεργίνας, που βρέθηκε από τον Έλληνα αρχαιολόγο Μανώλη Ανδρόνικο στον τάφο του Βασιλιά της Μακεδονίας Φιλίππου, και πατέρα του Έλληνα στρατηλάτη Αλέξανδρου, στην Ελληνική Βεργίνα. Με τον τρόπο αυτό οι κκ Τσίπρας και Κοτζιάς πιστοποίησαν την πλήρη εκχώρηση των εθνικών δίκαιων συμφερόντων.

Αυτό ίσως ήταν το όνειρό τους πάντα. Αυτά ίσως μάθανε στα κομμουνιστικά έδρανα, όπου διδάχθηκαν, αν διδάχθηκαν, την στερβλή εκδοχή της ιστορίας. Αλλά εμείς οι Έλληνες θα τους επιτρέψουμε να ικανοποιήσουν την ιδεοληψία τους εις βάρος της πατρίδας μας. Για κάθε πατριώτη δημοκράτη, η λύση είναι μόνο μία. Άμεση προσφυγή στις κάλπες για να εκφραστεί ελεύθερα η λαϊκή βούληση. Προβλέπω δύσκολες εποχές για την Ελλάδα και την κοινωνία μας.

Facebook Comments