Αυτήν την φορά είπα να πάρω λίγο χρόνο και να μην πάρω θέση εν βρασμώ ψυχής. Ήθελα και εγώ να τους φωνάξω προδότες,αναξιοπρεπείς και ανθέλληνες μα αυτήν την φορά δεν πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι τους.

Πονώ για την Μακεδονία,πονώ περισσότερο γιατί μεγάλωσα στην Δυτική Μακεδονία. Ναι στην Δυτική Μακεδονία που βρίσκεται στην Ελλάδα και όχι στην Δυτική Βόρεια Μακεδονία. Όπως και να έχει οι υπογραφές έπεσαν, η Κυβέρνηση αναγνωρίστηκε στους γείτονες αλλά και σε όλη την Ευρώπη ως ικανή στην διπλωματία. Έλυσε υποτίθεται ένα θέμα που χρόνια ταλάνιζε την κοινωνία μας. Ο αρχηγός των ΑΝΕΛ ξεντροπιάστηκε στην κοινή γνώμη αλλά εμένα αυτό δεν μου αρκεί. Θα βρεθούν κι άλλοι εθνικολαικιστές που θα διεκδικήσουν μια καρέκλα στις επόμενες εκλογές.

Το ζητούμενο έγκειται στο πως πορευόμαστε. Καλώς ή κακώς τα γεγονότα συνέβησαν,ο Ελληνικός Λαός πίστεψε κάποιον που καθόταν στα τραπεζάκια της ΚΝΕ και οφείλει να αναλάβει την ευθύνη. Δεν κατηγορώ τους πολίτες για το ξεπούλημα της Ιστορίας. Κατηγορώ αυτούς που θα ξεχάσουν και θα αφήσουν στο μέλλον κι άλλους Τσιπραίους να αναλάβουν θέση ευθύνης. Αν ο Ελληνικός Λαός ζητά εκδίκηση υπάρχει μόνος ένας τρόπος να την πετύχει με θεμιτά μέσα: Να αφήσει τα κόμματα του Αλέξη και του Πάνου εκτός Βουλής. Όταν τους δώσατε φωνή είδατε τι κατάφεραν.

Ελπίζω η πληγή να επουλωθεί σύντομα. Προς το παρόν ο Αλέξης Τσίπρας είναι ακόμη Πρωθυπουργός της χώρας,με ότι συγκαταλέγεται αυτό. Η Ελληνική σημαία έπρεπε να υψώνεται στις εκλογές του 2015 με περηφάνια και καμάρι. Και μαντέψτε. Ελληνική σημαία και Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς δεν πάνε μαζί.

Η Ελλάδα δεν ήταν ποτέ υγιής όταν βρισκόταν Αριστερά από το Κέντρο. Το λάθος δεν έγινε τώρα. Το λάθος έγινε το 2015. 

Facebook Comments