'

Καμμένος: «Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε»

MarketNews

Καμμένος: «Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Στο ασύντακτο tweet, ο κυβερνητικός εταίρος αναφέρεται στην απόφαση του Eurogoup για την Ελλάδα λέγοντας πως «μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό», ενώ συνεχίζει λέγοντας πως «η εποχή των μνημονίων τέλειωσε».

Στην συνέχεια ωστόσο, ο Πάνος Καμμένος κάνει μία νοηματική ασυνέχεια αφού αναφέρεται στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την… ανάγκη να πέσει η κυβέρνηση.

«Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε πάση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες» ανέφερε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

Το tweet του Πάνου Καμμένου:

«Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε.

Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες».

 

Μία νέα ημέρα ξημερώνει για όλο τον Ελληνικό Λαό, η εποχή των μνημονίων τέλειωσε.
Τώρα θα καταλάβουν όλοι γιατί “έπρεπε παση θυσία” να ρίξουμε την κυβέρνηση για τον Μητσοτάκη της διπλής ονομασίας γιατί πλέον δεν έχει λόγο ύπαρξης. Αυτή η κυβέρνηση απελευθέρωσε τους Έλληνες.