Ένας ανελέητος πόλεμος μαίνεται μεταξύ των καρτέλ ναρκωτικών, δύο ψεύτες συνωμοτούν ο ένας εναντίον του άλλου, η ανέμελη ζωή ενός κοπαδιού προβάτων απειλείται από μια αγέλη λύκων στις νέες ταινίες της εβδομάδας.

«Sicario 2: Η μάχη των εκτελεστών»

Η αμερικανική κυβέρνηση αποφασίζει να αντιμετωπίσει τα μεξικανικά καρτέλ ναρκωτικών σαν τρομοκρατικές ομάδες και ο πράκτορας της CIA Ματ Γκρέιβερ αναλαμβάνει να βρει τον τρόπο να στραφούν το ένα εναντίον του άλλου.

Σκηνοθεσία Στέφανο Σολίμα με τους: Τζος Μπρόλιν, Μπενίσιο Ντελ Τόρο, Κάθριν Κίνερ, Ιζαμπέλα Μόνερ

«Δέκα ύποπτοι για φόνο»

Όταν ο ελληνικής καταγωγής μεγαλοεπιχειρηματίας Αριστίντ Λεονίντις δηλητηριάζεται από κάποιον του οικογενειακού του περιβάλλοντος, η εγγονή του Σοφία αναθέτει στον ιδιωτικό ντετέκτιβ Τσαρλς Χέιγουορντ, με τον οποίο είχε στο παρελθόν μια σύντομη σχέση, να έρθει στο αρχοντικό τους και να ανακαλύψει τον ένοχο.

Σκηνοθεσία Ζιλ Πακέ – Μπρενέ με τους: Μαξ Άιρονς, Γκλεν Κλόουζ, Γκίλιαν Άντερσον, Στέφανι Μαρτίνι

«Ο γίγαντας»

Επιστρέφοντας στην οικογενειακή φάρμα από το μέτωπο του ισπανικού εμφυλίου της δεκαετίας του 1830, ο Μαρτίν διαπιστώνει πως ο μικρότερος αδερφός του Χοακίν έχει γίνει ένας καλοκάγαθος μα εντυπωσιακός στην όψη γίγαντας. Πλασάροντάς τον ως τον «ψηλότερο άνθρωπο στον κόσμο», θα ξεκινήσει μαζί του ένα ταξίδι σε ολόκληρη την Ευρώπη, με προσοδοφόρες παραστάσεις σε θέατρα, βασιλικά παλάτια, αυλές και πλατείες.

Σκηνοθεσία Άιτορ Αρέγκι, Γιόν Καράνο με τους: Χοσέμπα Ουσαμπιάγκα, Ένεκο Σαγκαρντόι, Ραμόν Αγκίρε

«Καρδιοκατακτητής»

Στη Γαλλία του 1809 ο γοητευτικός λοχαγός Νεβίλ είναι έτοιμος να αρραβωνιαστεί την αφελή Πολίν, όταν τον καλούν επειγόντως στο μέτωπο. Μη λαμβάνοντας νέα του, εκείνη πέφτει σε μελαγχολία και αρρωσταίνει βαριά, ενώ αναγκάζει την αδερφή της Ελιζαμπέτ να της γράφει ψεύτικες ερωτικές επιστολές με την υπογραφή του «ηρωικού» Νεβίλ.

Σκηνοθεσία Λορέν Τιράρ με τους: Ζαν Ντιζαρντέν, Μελανί Λοράν, Νοεμί Μερλάν

«Πρόβατα εναντίον λύκων»

Η ζωή ενός ειδυλλιακού χωριού προβάτων διαταράσσεται όταν δίπλα τους εγκαθίσταται μια αγέλη λύκων, ο μέλλων αρχηγός της οποίας έχει άκρως σαρκοφαγικές διαθέσεις. Η μόνη ελπίδα ειρηνικής συνύπαρξης είναι ο καλοκάγαθος λύκος Γκρέι, ο οποίος σκοπεύει να διεκδικήσει και αυτός την ηγεσία της αγέλης.

Σκηνοθεσία Αντρέι Γκάλατ, Μαξίμ Βολκόφ

Facebook Comments