'

Σαλβίνι: Δημοψήφισμα για την Ευρώπη οι ευρωεκλογές του 2019

Ναυτεμπορική

Σαλβίνι: Δημοψήφισμα για την Ευρώπη οι ευρωεκλογές του 2019, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Τον σχηματισμό μιας συμμαχίας στην Ευρώπη μεταξύ των κινημάτων που συμμερίζονται την ιδεολογία της Λέγκας, στην οποία θα συμμετέχουν «όλα τα ελεύθερα και κυρίαρχα κινήματα που θέλουν να υπερασπιστούν τους λαούς και τα σύνορά τους» πρότεινε χθες Κυριακή ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών Ματέο Σαλβίνι.

Ο επικεφαλής της Λέγκας, κατά την ετήσια κομματική γιορτή του κόμματος στην Ποντίντα της Βόρειας Ιταλίας και ενώπιον 50.000 υποστηρικτών του δεσμεύθηκε να επεκτείνει την επιτυχία του ακροδεξιού κόμματός του σε όλη την Ευρώπη εν όψει των ευρωεκλογών του 2019.

«Οι ευρωεκλογές του 2019 θα είναι δημοψήφισμα ανάμεσα στην Ευρώπη των ελίτ, των τραπεζών, της χρηματοοικονομικής ισχύος, της μετανάστευσης, της εποχικής εργασίας από την μία, και της Ευρώπης των λαών και της εργασίας από την άλλη. Πιστεύω ότι θα είμαστε πλειοψηφία», τόνισε.