Ως μεγάλη επιτυχία της ελληνικής οικονομίας χαρακτήρισε την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Είπε επίσης χαρακτηριστικά ότι μετά το ευρώ οι Έλληνες ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να έχουν όσα χρήματα θέλουν.

Την άποψη ότι πρέπει να επιτρέπεται η χρηματοδότηση των κομμάτων από φυσικά πρόσωπα, με όρια διατύπωσε μιλώντας στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ ο Θεόδωρος Πάγκαλος. Ζήτησε να γίνεται μέσω Internet και να δημοσιεύεται άμεσα ποιος έδωσε τα χρήματα.

Χαρακτήρισε ως μεγάλη επιτυχία της ελληνικής οικονομίας την ιδιωτικοποίηση του ΟΠΑΠ, που έγινε μάλιστα σε ένα πολύ καλό ποσό.

Αναφορικά με τη κρίση είπε ότι μετά το ευρω οι Έλληνες ανακάλυψαν ότι μπορούσαν να έχουν όσα χρήματα θέλουν ενώ αναφορικά με τις συζητήσεις που γίνονται για το δημόσιο αναρωτήθηκε «πόσοι είναι οι άνεργοι στον ιδιωτικό τομέα και κανείς δεν μιλάει για αυτούς ?

Με αφορμή την αντιπαράθεση που ξέσπασε μεταξύ των κυρίων Βενιζέλου και Παπανδρέου είπε ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έπρεπε να απορρίψει και να στιγματίσει τις διαρροές και τις φήμες σχετικά με τα οικονομικά του κόμματος.

«Ο κ. Βενιζέλος ξεκίνησε από τον κ. Παπανδρέου γιατί υπήρχαν διαρροές και φήμες και αισθάνθηκε την ανάγκη να το κάνει. Κάκιστα αισθάνθηκε την ανάγκη ότι έπρεπε να το κάνει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Πάγκαλος εκτίμησε ότι ορθώς επιβλήθηκε η παρουσία ελεγκτών ωστόσο σημείωσε ότι πρέπει να περιμένουμε να τελειώσει ο έλεγχος.

Ας έρθουν τα πορίσματα στα όργανα του ΠΑΣΟΚ και ας κριθεί το αποτέλεσμα. Αν υπάρχει ποινικό αδίκημα τότε το ποινικό αδίκημα πρέπει να έχει τη μεταχείριση που έχουν όλα τα αδικήματα», ανέφερε.

Facebook Comments