Άλλο ένα επεισόδιο στον παραλογισμό της κόντρας ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ για το Σκοπιανό είναι αυτό στο οποίο ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών Νίκος Μαυραγάνης, χαρακτήρισε ανίσχυρες τις υπογραφές Τσίπρα-Κοτζιά στο Σκοπιανό.

Ο κ. Μαυραγάνης αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών υπογράμμισε «Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα έρθει η συμφωνία των Πρεσπών στην Βουλή. Η συμφωνία έχει άρει πολλές από τις ήττες του παρελθόντος, μία από αυτές του Αντώνη Σαμαρά το 1992. Δεν ήρθη όμως η βασικότερη η χρήση του όρου Μακεδονία. Αν θέλουμε να βάλουμε μία ταμπέλα στην συμφωνία είναι από εμάς τους ΑΝΕΛ μία κακή και απορριπτέα συμφωνία.

Η θέση μας είναι επειδή η συμφωνία εμπεριέχει τον όρο Μακεδονία απορρίπτουμε αυτή τη συμφωνία. Θα αποσύρουμε την εμπιστοσύνη μας από την κυβέρνηση και όχι μόνο τους υπουργούς.

Ο κ. Κοτζιάς έκανε κακό χειρισμό στο ζήτημα της συμφωνίας καθώς δόθηκε το όνομα». Ο κ. Μαυραγάνης τόνισε πως η υπογραφή του Πρωθυπουργού και του Υπουργού εξωτερικών είναι «ανίσχυρη» μέχρι τουλάχιστον να κυρωθεί η συμφωνία.

Facebook Comments