Εδώ και πολλά καλοκαίρια ο Τζορτζ Κλούνεϊ πηγαίνει για διακοπές στο σπίτι του στη λίμνη Κόμο. Μαζί με τη γυναίκα του Αμάλ και τα δύο παιδιά τους επέλεξαν φέτος το καλοκαίρι να πάνε για ένα διάστημα στη Σαρδηνία. Εκεί όπου σήμερα το πρωί οι διακοπές επεφύλασσαν ένα ατυχές συμβάν για τον 57χρονο ηθοποιό.

Ο Τζορτζ αρέσκεται να κάνει βόλτες με τη μηχανή του μετά το απογευματινό μπάνιο, αλλά χθες το απόγευμα έχασε τον έλεγχο σε κάποιο σημείο του αυτοκινητόδρομου στην Κόστα Κοραλίνα που βρίσκεται στα βόρεια του νησιού, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί με μια Μερσεντές, να πέσει πάνω στο παρμπρίζ και να τραυματιστεί.

Όπως αναφέρει το Rai Sardegna, ο οδηγός της Μερσεντές είναι ο υπαίτιος για το τρακάρισμα, μιας και άλλαξε τελευταία στιγμή πορεία έξω από το ξενοδοχείο που μένει ο Τζορτζ Κλούνεϊ με την οικογένεια του. Όταν ο ηθοποιός είδε τι έκανε, επιχείρησε να αλλάξει και την δική του πορεία χωρίς να προλάβει. Έτσι, ανετράπη, έπεσε στο αυτοκίνητο και μετά στην άσφαλτο κι ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό.

Μερικοί μώλωπες και πόνοι στα πλευρά ήταν αυτά που αποκόμισε ο Τζορτζ, με τις πρώτες βοήθειες να φτάνουν πολύ γρήγορα και να τον μεταφέρουν στο νοσοκομείο John Paul II στην Όλβια.

Facebook Comments