Βλέπουμε τις τελευταίες ημέρες ένα θέατρο του παραλόγου σχετικά με τις μειώσεις των συντάξεων λόγω κατάργησης της προσωπικής διαφοράς από την 1/1/2019. Η κυβέρνηση καταγγέλλει την αντιπολίτευση ότι θέλει να μειώσει τις συντάξεις. Ο Τσίπρας ψήφισε τις περικοπές, αλλά ο…Μητσοτάκης φταίει! Είναι ένα ενδεικτικό στοιχείο για τη θρασύτητα και την ξετσιπωσιά που διακρίνει τους σημερινούς τύπους που βρίσκονται στην εξουσία.

Η σημερινή συγκυβέρνηση ψήφισε το τρίτο και αχρείαστο μνημόνιο και μιλάει για “καθαρή έξοδο” στις αγορές, η οποία όλως τυχαίως συνδέεται με τη μη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους μετά το 2032. Και όλα αυτά ενώ το χρέος ήταν με τη βουλα των δανειστών βιώσιμο από το 2014. Μάλιστα, λόγω της αναμενόμενης ισχυρής δυναμικής που ανακόπηκε όμως το 2015, η Ελλάδα θα είχε χρέος περίπου 100% του ΑΕΠ το 2025. Τώρα, μετά το…. ατύχημα του 2015, το χρέος δεν αναμένεται να υποχωρήσει κάτω από το 100% ούτε το 2070!!! Αλλά και γι αυτό ο Μητσοτάκης (θα) φταίει…

Από την 1/1/2019 θα καταργηθεί το ΕΚΑΣ ή θα δίνονται 20 ευρώ το μήνα σε όσους το δικαιούνται. Και πάλι ο Μητσοτάκης θα φταίει! Από την 1/1/2019 έρχεται σημαντική αύξηση των αντικειμενικών αξιών των ακινήτων οπυ θα πλήξει κυρίως τις λαϊκές περιοχές και της μεσαίες. Και γι αυτό ο Μητσοτάκης θα φταίει! Για τη μείωση του αφορολογήτου ορίου από το 2020 είναι προφανές ότι θα φταίει… η οικογένεια Μητσοτάκη! Επίσης, για τη δεύτερη σοβαρή αύξηση των αντικειμενικών αξιών την ίδια χρόνια, πάλι ο Μητσοτάκης θα φταίει!

Πηγαίνοντας στο ακανθώδες θέμα των πλειστηριασμών για τους 140.000 που θα γίνουμ από τις τράπεζες αλλά και τις τουλάχιστον 500.000 του Δημοσίου έως το 2022, πάλι ο Μητσοτάκης θα φταίει! Οι σημερινοί τύποι εγκλημάτησαν εις βάρος της χώρας και έχουν το θράσος να ζητάνε και τα ρέστα. Στήνουν από τώρα τη βιομηχανία συκοφάντησης και διαστρέβλωσης της αλήθειας μέσω της αριστερής και μάλλον αδιέξοδης προπαγάνδας τους. Πες πες κάτι θα μείνει, σου λένε. Ο Μητσοτάκης θα φταίει για όλα αυτά. Γιατί ο Τσίπρας δεν είναι και τόσο… κορόιδο να πληρώσει τα… σπασμένα. Αυτός τα έσπασε, άλλοι θα τα πληρώσουν. Αυτός είναι ο αριστερός τρόπος προπαγάνδας. Παγίδες και νάρκες στους επόμενους με τη μοναδική αριστερή τεχνογνωσία της προπαγάνδας. Πρέπει ο συνταξιούχος ή ο μισθωτός όταν θα αισθανθεί το… βάρος στην τσέπη, να είναι στα πράγματα ο Μητσοτάκης. Σ΄ αυτόν θα πέσει το ανάχωμα. Αυτόν θα στοχοποιήσει η προπαγάνδα της αριστερής “χωματερής”! Ωστόσο, έχουσιν γνώσιν οι φύλακες.

Τα εγκλήματα των Τσίπρα-Καμμένου θα… σκάσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ωστόσο, η επόμενη κυβέρνηση έχει τον τρόπο να αποδώσει ευθύνες και να προσγειώσει στην πραγματικότητα τους αλαζόνες και αυθάδεις τυχοδιώκτες της πολιτικής. Το πώς μπορεί να γίνει αυτό; Σε πρώτη φάση με μια επικοινωνιακή αντεπίθεση για να πειστεί και ο τελευταίος πολίτης ότι ο ίδιος, τα παιδιά, τα εγγόνια, τα δισέγγονα και τα τρισέγγονα του θα πληρώσουν πανάκριβα τους Τσίπρα-Καμμένο και φυσικά τους Βαρουφάκη-Λαφαζάνη. Σε δεύτερη φάση μόλις αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί είναι προφανές ότι υπάρχει… πεδίο δόξης λαμπρό να αναλάβει δράση και η Δικαιοσύνη. Τα λεφτά δεν γυρνάνε πίσω και η ζημιά δεν διορθώνεται. Τουλάχιστον η απόδοση ευθυνών θα λειτουργήσει αποτρεπτικά για τον οποιονδήποτε επίδοξο απατεώνα  φερθεί ανώριμα και εγκληματικά απέναντι στον λαό στο μέλλον.

Τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν με αυτούς τους τύπους που κυβερνούν σήμερα. Μπορεί να βγάζουν… αφρούς από το στόμα και να ρίχνουν τα εγκλήματα τους στον Μητσοτάκη (μιας και αυτός θα ακολουθήσει και θα εφαρμόσει υποχρεωτικά τις αποφάσεις τους…), αλλά πρέπει να ξέρουν ότι η απόδοση δικαιοσύνης θα είναι καταλυτική και σαρωτική. Τουλάχιστον αυτό θέλουμε να πιστεύουμε γιατί ο τυχυοδιωκτισμός, το ψέμα και η απάτη πρέπει να τιμωρούνται πολιτικά και να κολάζονται δικαστικά.. Για να μην υπάρχουν εγκληματίες που θα φορτώνουν τα εγκλήματα τους σε αυτούς που δεν έχουν καμία σχέση. Και πολύ περισσότερο αυτά τα εγκλήματα τους να μην σφίγγουν τη θηλιά στο λαιμό του λαού. Έστω και αν κάποιοι προσπαθούν να τον ξεγελάσουν φορώντας… γραβάτες!

Facebook Comments