Το απόγευμα της Παρασκευής 20 Ιουλίου συνελήφθη ιδιοκτήτης γνωστού εστιατορίου στο Σαραβάλι Πατρών ενώ έβαζε δηλητηριασμένο κρέας στα αδέσποτα σκυλιά της περιοχής. 

Ένα ζευγάρι που τον είδε να ταϊζει τα σκυλιά αντελήφθη ότι πρόκειται για φόλες και ειδοποίησε την αστυνομία. Μόλις ο φερόμενος ως δράστης κατάλαβε ότι έχουν ειδοποιηθεί οι αρχές προσπάθησε να κρύψει το κρέας που είχε βάλει για να φάνε τα ζώα και δικαιολογήθηκε στους αστυνομικούς λέγοντας ότι δουλεύει σε εστιατόριο και τα ταϊζει με το κρέας που περίσσεψε. 

Αυτή την ώρα βρίσκεται στο Γ αστυνομικό τμήμα Πάτρας. Εκεί είναι και οι μάρτυρες οι οποίοι – εν αντιθέσει με τους περισσότερους – τόλμησαν και κατήγγειλαν το γεγονός. Το Σάββατο θα οδηγηθεί στην εισαγγελέα και το δείγμα από το κρέας που τάιζε τα ζώα θα πάει σε χημείο για εξέταση.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του MarketNews.gr, o φερόμενος ως δράστης έχει στην κατοχή επί έξι συναπτά έτη σκυλάκι μονίμως αλυσοδεμένος. 

Το σκυλάκι της φωτογραφίας είχε φάει από τα χέρια του συλληφθένα κρέας με σκόνη, νοσηλεύτηκε στο κτηνιατρείο και φιλοξενείται από τα παιδιά που κατήγγειλαν το περιστατικό. Φαίνεται να ξεπερνά τον κίνδυνο. 

Facebook Comments