Εκκλήσεις βοηθείας για τα ζώα - Τι να κάνετε αν έχετε ή βρείτε ζώο

Σταματάκου Σταματίνα

Εκκλήσεις βοηθείας για τα ζώα - Τι να κάνετε αν έχετε ή βρείτε ζώο, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η Δυτική και Ανατολική Αττική έχουν κηρυχθεί σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης. Εκτός από τους συνανθρώπους μας, οι οποίοι φυσικά μας έχουν τεράστια ανάγκη και χρειάζονται την αμέριστη συμπαράστασή μας, ανάγκη έχουν και τα αόρατα θύματα, τα ζώα. Τα ζώα μας χρειάζονται όλους σήμερα για να επιβιώσουν και να μην καούν κυριολεκτικά ζωντανά. 

Οι εκκλήσεις βοηθείας από φιλοζωικές και φιλόζωους

 • Καταστράφηκε το σπίτι και το καταφύγιο φιλόζωης, η οποία διεσώθη μεταφέρθηκε προσωρινά μαζί με τα 16 σκυλιά της, και αναζητά επειγόντως φιλοξενίες. Αυτή τη στιγμή τα σκυλιά βρίσκονται κλεισμένα σε δύο αυτοκίνητα,στην ταβέρνα Κοχύλι παραλία Κινέτας. Χρειάζεται, επίσης, νερά, κουβάδες και αυτοκίνητα για μεταφορά.
 • Επικοινωνία: 6975768464.
   
 • Εκκενώθηκε το καταφύγιο "Αδέσποτες Φωνές"(Οδός Κυκλαμίνων και Μιλτιάδου) στη Νέα Μάκρη και οι άνθρωποι βγάζουν τα σκυλιά με τα χέρια και παρακαλούν θερμά για εθελοντές στο σημείο με αυτοκινήτα. Κατευθύνονται στην Πλατεία της Νέας Μάκρης και χρειάζονται φιλοξενείες. 
  Επικοινωνία: 6945367391, 6956144637

   
 • Εθελόντρια φιλόζωη ζητάει βάρκες παράκτια της Αγίας Μαρίνας - Ραφηνας για ανθρώπους και ζώα. Αυτή τη στιγμή βρίσκονται 13 ζώα στην εκκλησία της Αγίας Μαρινας και άλλα 13 στη Μιλτιάδου πάνω απο την Μαραθώνος. 
  Επικοινωνία μέσω Facebook με κλικ εδώ

   
 • Σπίτι φιλόζωης με περισσότερα από 65 γατιά κάηκε στο Σουσάκι Κορινθίας Γλυκειά Ζωή. Δυστυχώς, ήδη κάηκαν ζωντανές και κάποιες από τις γάτες της. Κάνει έκκληση για φιλοξενίες ή να ενοικιάσει σπίτι για εκείνη και τα ζώα της γιατί δεν έχουν που να πάνε.
  Επικοινωνία: 6945441364

   

Δωρεάν κτηνιατρική περίθαλψη για τα πυρόπληκτα ζώα

 • Κτηνιατρείο Ειρήνης Κανελλοπούλου στην Κηφισιά, Πίνδου 16.
  Επικοινωνία: 2108013302, 6987153151

   
 • Κτηνιατρικό Κέντρο Βασίλη Παπαϊωάννου στα Εξάρχεια, Τηλέμαχου 18.
  Επικοινωνία: 6932392710

   

Για όσους έχετε ή βρήκατε ζώα σε πυρόπληκτες περιοχές

 • Έχει διατεθεί ανοιχτή αυλή στους Αγίους Θεοδώρους για αδέσποτα Κινέτας που κινδυνεύουν. Αν δείτε ζώο που χρειάζεται φιλοξενία ή βοήθεια μόνο στην περιοχή της Κινέτας καλείται στο 6975664142.
   
 • Η ΑΝΙΜΑ - Σύλλογος Προστασίας και Περίθαλψης Άγριας Ζωής θα αναλάβει τα άγρια ζώα της περιοχής σε ανάγκη: σκατζόχειρους, χελώνες, αλεπούδες και κάθε άγριο ζώο. Επικοινωνήστε στο 6972664675 το οποίο θα λειτουργεί όλο το 24ωρο.
   
 • Στο σημείο βρίσκονται και οι Star-Special Team Animal Rescue-Ειδικη Ομαδα Διασωσης Ζωων Νίκος Αδαμόπουλος Επικεφαλής Διασώστης 6948782120
  Κατερίνα Ιωαννίδου Επικεφαλής Διασώστης 6907095408

   
 • Χρειάζονται νέοι χώροι για την ασφαλή απομάκρυνση των ζώων της περιοχής και εθελοντές για μεταφορές. 
   

Φιλοξενήστε ένα πυρόπληκτο ζώο για να σωθεί

Το Dogs Voice, η μεγαλύτερη πλατφόρμα ενίσχυσης φιλοζωικών οργανώσεων, για ακόμη μία φορά στέκεται έμπρακτα δίπλα στα αδέσποτα ζώα σε κρίσιμες στιγμές φτιάχοντας φόρμα φιλοξενίας για τα πυρόπληκτα ζώα. Ανοίξτε τα σπίτια σας για να σωθεί έστω και ένα.