Ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, ενώ οι νεκροί από τις φονικές πυρκαγιές ξεπερνούν τους 50, απέδωσε τις φωτιές στον… πρωθυπουργό.
 

Μητροπολίτης Αμβρόσιος:

«Σε καιρούς αποστασίας από τό δρόμο του Θεού θα εκδηλώνεται η οργή του Πανοικτίρμονος Θεού με διάφορα φυσικά καταστροφικά φαινόμενα, όπως για παράδειγμα σεισμοί, πείνα, επιδημίες και αρρώστεις λοιμικές, αιματοχυσίες, εγκληματικότης, καταστρο- φικές φωτιές, σύνεφα καπνού, που θα ανεβαίνουν μέχρι τόν ουρανό!

Ποιός, άραγε, να είναι ο υπεύθυνος για την απομάκρυνση του Νεοέλληνα από τόν δρόμο του Θεού;Ποιός άλλος; Ο άθεος Πρωθυπουργός κ. Αλέξιος Τσίπρας και οι Συνεργάτες του; Ιδού μερικά από τα κατορθώματά τους:

Κατάργηση του Θρησκευτικού Όρκου στους Υπουργούς!

Αφαίρεση των Εικόνων του Χριστού μας και των Αγίων μας από τά Σχολεία, τα Γραφεία των Υπουργών, τις Δημόσιες Υπηρεσίες κλπ.

Νομιμοποίηση του Γάμου των Ομοφυλοφίλων διά του Συμφώνου Συμβιώσεως.

Παρελάσεις των Gays και γελειοποίηση των Εικόνων με την ανάρτησή τους στα γεννητικά όργανα τους στις δημόσιες παρελάσεις τους.

Κατάργητης της πρωϊνής προσευχής από τά Σχολεία.

Κατάργηση του εκκλησιασμού των Μαθητών.

Κατάργηση του μαθήματος των Θρησκευτικών από τα Δημόσια Σχολεία.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου του χριστιανικού Γάμου, αφού ο Πρωθυπουργός συζεί αστεφά- νωτος με την φιλενάδα του κα Μπέττυ ή Περιστέρα.

Περιφρόνηση του Μυστηρίου της Βαπτίσεως, αφού δεν έχει βαπτίσει τα παιδιά τους.

Εξάπλωση της εγκληματικότητος κατά την περίοδο της Πρωθυπουργίας του. Βλέπε και τον Ρουβίκωνα!

Εξάπλωση του γυμνισμού και εν γενει της ανηθικότητος στη σύγχρονη Κοινωνία μας .

Ο Υπουργός της α-Παιδέιας κ. Γαβρόγλου θέλει να καταργήσει τις Πανελλήνιες Εισαγω-γικές Εξετάσεις στην Πανεπιστημιακή Βαθμία, ώστε «τα παιδιά μας χωρίς αγωνία το Σάββατο το βράδυ να μπορούν νά πηγαίνουν στα μπάρ για ένα ποτό και για να μπορούν επίσης να ερωτεύωνται»!!!!

ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ;

Μα, ποιός άλλος από τον Πρωθυπουργό μας;».

Facebook Comments