Δεκαήμερο ανοιξιάτικων προσφορών εμπορευμάτων για όλα τα καταστήματα της Αθήνας από την Πέμπτη 16 έως το Σάββατο 25 Μαΐου, προκήρυξε ο Εμπορικός Σύλλογος Αθηνών, στοχεύοντας στην αύξηση της επισκεψιμότητας και στην τόνωση της αγοραστικής κίνησης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου καλεί όλους τους εμπόρους να συμμετάσχουν σε αυτή την πρωτοβουλία, αξιοποιώντας το συγκριτικό πλεονέκτημα της προσφοράς εμπορευμάτων απ όλα τα καταστήματα σε καθορισμένο χρονικό διάστημα, αντί των προσφορών σε διαφορετικές ανά κατάστημα περιόδους και να διαθέσουν τα ανοιξιάτικα είδη τους σε ελκυστικές τιμές.

Μοναδική προϋπόθεση της συμμετοχής στο δεκαήμερο (16-25/5) είναι η γνωστοποίηση των προσφορών στην Περιφέρεια Αττικής – Γεν. Δ/νση Ανάπτυξης και στον Εμπορικό Σύλλογο Αθηνών (αρ.14, παρ.3, Ν.3377/2005).

Κάθε επιχείρηση μπορεί να επισκέπτεται το www.pameathina.net και ακολουθώντας τις σχετικές οδηγίες να καταχωρεί τις προσφορές της, προκειμένου να ενημερώνονται οι καταναλωτές για τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στη διάρκεια του δεκαημέρου.

Facebook Comments