Ένας μανιώδης ψεύτης, ένας κοινωνικά αδέξιος έφηβος, μια πετυχημένη συγγραφέας που ζει στο Μεταπολεμικό Λονδίνο, συνθέτουν τις νέες ταινίες στην καρδιά του καλοκαιριού.

«Θα έρθω κοντά σου σιγά – σιγά»

Επιτυχημένος επιχειρηματίας, εγωιστής και γυναικάς, ο Ζοσλέν υποδύεται το άτομο με αναπηρία για να ξελογιάσει τη σέξι Ζιλί. Εκείνη, όμως, του επιφυλάσσει μια έκπληξη…

Σκηνοθεσία Φρανκ Ντιμπόσκ με τους: Φρανκ Ντιμπόσκ, Αλεξαντρά Λαμί, Ελσά Ζιλμπερσταΐν

«Σκοτεινές Δυνάμεις»

Φυλακισμένη από μια κυβέρνηση η οποία συλλαμβάνει οποιονδήποτε έφηβο αναπτύσσει ειδικές δυνάμεις, η χαρισματική Ρούμπι δραπετεύει από ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης και μαζί με μια παρέα παιδιών προσπαθεί να βρει τρόπο να επιβιώσει.

Σκηνοθεσία Τζένιφερ Γιου Νέλσον με τους: Μάντι Μουρ, Αμάντλα Στένμπεργκ, Γκουέντολιν Κρίστι

«Η οικουγένεια»

Ο Βαλεντάν Ντε είναι ένας διάσημος αρχιτέκτονας ο οποίος ντρέπεται για την επαρχιώτικη και φτωχή καταγωγή του, την οποία αποκρύπτει επιμελώς. Μια μέρα, όμως, η… οικουγένειά του αποφασίζει να του κάνει επίσκεψη-έκπληξη.

Σκηνοθεσία Ντανί Μπουν με τους: Ντανί Μπουν, Λοράνς Αρνέ, Βαλερί Μπονετόν, Λιν Ρενό

«Με αγάπη, Τζούλιετ»

Μια νεαρή συγγραφέας που ζει στο μεταπολεμικό Λονδίνο αναπτύσσει αναπάντεχες σχέσεις με τους κατοίκους του απομονωμένου νησιού Γκέρνσεϊ, όταν αποφασίζει να γράψει την ιστορία τους κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Σκηνοθεσία Μάικ Νιούελ με τους: Λίλι Τζέιμς, Τομ Κόρτνεϊ, Μάθιου Γκουντ, Μισέλ Χούισμαν

«Καλοκαιρινές Νύχτες»

Ο Ντάνιελ θυμάται το καλοκαίρι του 1991 και την περιπετειώδη ενηλικίωσή του σε ένα παραθαλάσσιο θέρετρο της Μασαχουσέτης.

Σκηνοθεσία Ελάιτζα Μπάινουμ με τους: Τιμοτέ Σαλαμέ, Μάικα Μονρό, Άλεξ Ρόου

«Αναζητώντας τον Έρικ»

Ο Έρικ είναι ένας μεσήλικος ταχυδρόμος, οπαδός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος περνά μια βαθιά ψυχολογική κρίση. Καθώς βυθίζεται ολοένα και περισσότερο στην κατάθλιψη, ο πρώην άσος της ομάδας του Ερίκ Καντονά εμφανίζεται από το πουθενά με μερικές πολύτιμες οδηγίες ζωής.

Σκηνοθεσία Κεν Λόουτς με τους: Στιβ Έβερτς, Ερίκ Καντονά, Στέφανι Μπίσοπ

Facebook Comments