Συνολικά 2.500 επιχειρήσεις και ελεύθεροι επαγγελματίες, σε 10 πόλεις σε όλη την Ελλάδα, παρακολούθησαν τον τελευταίο χρόνο το #GrowYourBusiness – Digital Training, από την  COSMOTE σε συνεργασία με την ΟΤΕAcademy, και έμαθαν να αξιοποιούν τα σύγχρονα τεχνολογικά εργαλεία και τις δυνατότητες των ψηφιακών τεχνολογιών.

Τα δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια πραγματοποιήθηκαν σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ιωάννινα, Λάρισα, Ηράκλειο, Λαμία, Ξάνθη, Ρόδο, Καλαμάτα, ενώ οι ενδιαφερόμενοι είχαν την ευκαιρία να τα παρακολουθήσουν και μέσω live streaming. Στα σεμινάρια συμμετείχαν επιχειρήσεις από τομείς, όπως το εμπόριο, την εστίαση, τον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών.

Η COSMOTE συνεχίζει να είναι δίπλα στους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, προγραμματίζοντας νέες δράσεις και στο μέλλον με στόχο την ανάπτυξη των επιχειρήσεων με την αξιοποίηση της τεχνολογίας. Οι επιχειρήσεις και οι επαγγελματίες εισέρχονται στον κόσμο των σύγχρονων λύσεων και στην χρήση νέων τεχνολογιών, που οδηγούν στην καλύτερη παροχή υπηρεσιών στους πελάτες με το χαμηλότερο δυνατό κόστος.

“Η συμμετοχή στα εκπαιδευτικά προγράμματα του #GrowYourBusiness ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Σε όλες τις πόλεις που επισκεφτήκαμε, δεχτήκαμε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, το κοινό έδειξε μεγάλη ανταπόκριση στο κάλεσμά μας και είχε ενεργή συμμετοχή στα σεμινάρια. Αυτό όμως που είχε τη μεγαλύτερη αξία για εμάς, ήταν το αίσθημα αλλαγής πλεύσης που εισπράξαμε από τους επιχειρηματίες που συμμετείχαν, οι οποίοι έφυγαν με όρεξη, έμπνευση, αισιοδοξία και κυρίως διάθεση να αξιοποιήσουν τα σύγχρονα ψηφιακά εργαλεία στις επιχειρήσεις τους. Μέσα από την εκπαίδευση στην χρήση νέων τεχνολογιών ενισχύεται η θέση τους στην εγχώρια και διεθνή αγορά. Με την τεχνολογία φτιάχνουμε ένα κόσμο, καλύτερο για όλους”, δήλωσε σχετικά ο Διευθυντής Εnterprise & Business Marketing Ομίλου ΟΤΕ, Θάνος Φαλάγγας.

Facebook Comments