Με ποιον γνωστό σεφ θα συνεργαστεί;

Ο Γιάννης Δρυμωνάκος και ο Γιάννης Αποστολάκης ενώνουν τις δυνάμεις τους για να μας παρουσιάσουν μια νέα εκπομπή που έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά και η οποία αναμένεται να βγει στον αέρα του ΣΚΑΙ τη νέα σεζόν. Ο πρώην παίκτης του Survivor μίλησε στο TV Έθνος και τη Φωφώ Μπόνιου.

«Είναι μια ιδέα που πραγματικά και οι δυο μας θέλαμε να κάνουμε πολύ. Έχει να κάνει με ταξίδια σε ακριτικά νησιά. Μαζί με το team της εκπομπής θα ανακαλύπτουμε την άλλη πλευρά του νησιού, δηλαδή θα ψάχνουμε αθλητικές δραστηριότητες και θα συνομιλούμε με κατοίκους της περιοχής για να μαθαίνουμε την ιστορία κάθε τόπου. Στο τέλος της ημέρας ο Γιάννης Αποστολάκης θα μαγειρεύει μια σπεσιαλιτέ του νησιού βάζοντας φυσικά και τη δική του πινελιά σε κάθε συνταγή.

Θέλουμε να προβάλουμε τον τόπο μας, να δείξουμε ένα άλλο πρόσωπο της Ελλάδας μας και είναι κάτι που αρέσει και στους δυο μας. Η εκπομπή είναι ένα οδοιπορικό που θα κινείται γύρω από τη γαστρονομία και τα προϊόντα ενός τόπου, θα προβάλλει μια λίστα δραστηριοτήτων για το κάθε νησί, ενώ στο επίκεντρο θα είναι οι άνθρωποι. Αυτοί που ο καθένας τους κουβαλά και μια ιστορία».

Πηγή: zappit 

Facebook Comments