Αριστουργηματικές επανεκδόσεις και νέες κινηματογραφικές προτάσεις για  όσους δεν κατάφεραν να εγκαταλείψουν το κλεινόν άστυ.

«Ζωή σε Φιλμ»

Στα πρόθυρα να χάσει τη δουλειά του ως μουσικός ατζέντης, ο Ματ δέχεται απρόθυμα να συνοδεύσει τον βαριά άρρωστο πατέρα του, με τον οποίο έχει να μιλήσει χρόνια, σε ένα οδικό ταξίδι στο Κάνσας. Διάσημος φωτογράφος ο τελευταίος, θέλει να εμφανίσει τέσσερα ρολά Kodachrome στο μοναδικό ειδικό εργαστήριο στον κόσμο προτού το συγκεκριμένο φιλμ αποσυρθεί οριστικά από την αγορά.

Σκηνοθεσία Μαρκ Ράσο με τους: Τζέισον Σουντέικις, Εντ Χάρις, Ελίζαμπεθ Όλσεν, Μπρους Γκρίνγουντ

«Έγκλημα στην Αμμοθύελλα»

Ένας ομοιοπαθητικός αναζητά τον δολοφόνο της γυναίκας που έχει ερωτευτεί όταν τη βρίσκει νεκρή στο ίδιο ξενοδοχείο που διαμένουν ο ίδιος κι ένας πρώην εραστής της.

Σκηνοθεσία Αλέχαντρο Μάτσι με τους: Λουιζάνα Λοπιλάτο, Γκιγιέρμο Φραντσέλα, Χουάν Μινουχίν, Ζουστίνα Μπούστος

«Για Καλό και για Κακό»

Ένας άντρας μαθαίνει τυχαία πως ο άνθρωπος που τον ανέθρεψε δεν είναι ο πατέρας του και ξεκινά την αναζήτηση του βιολογικού, γεγονός που θα τον φέρει απέναντι σε ακόμη περισσότερες αποκαλύψεις.

Σκηνοθεσία Καρίν Ταρντιέ με τους: Φρανσουά Νταμιέν, Σεσίλ ντε Φρανς, Γκι Μαρσάν, Αντρέ Βιλμς

«Παντρέψου με, ρε φίλε!»

Ο Γιασίν είναι ένας Μαροκινός φοιτητής στο Παρίσι, ο οποίος έχει δισεπίλυτα προβλήματα με τη βίζα του. Απελπισμένος, ζητά από τον κολλητό του να τον… παντρευτεί για να πάρει άδεια παραμονής στη Γαλλία.

Σκηνοθεσία Ταρέκ Μπουνταλί με τους: Φιλίπ Λασό, Ταρέκ Μπουνταλί, Σαρλότ Γκαμπρί

«Σινεμά ο Παράδεισος»

Στη μεταπολεμική Ιταλία, σε ένα χωριό της Σικελίας, ένα αγόρι ξημεροβραδιάζεται στο σινεμά, όπου μαθαίνει τη μαγεία του κινηματογράφου δίπλα στον μηχανικό προβολής.

Σκηνοθεσία Τζουζέπε Τορνατόρε με τους: Φιλίπ Νουαρέ, Ζακ Περέν, Μάρκο Λεονάρντι, Σαλβατόρε Κάσιο

«Τρεις Μέρες του Κόνδορα»

Ένας αναλυτής της CIA βρίσκει τους συναδέλφους του δολοφονημένους και γίνεται το επόμενο θύμα μόλις ενημερώσει την υπηρεσία του.

Σκηνοθεσία Σίντνεϊ Πόλακ με τους: Ρόμπερτ Ρέντφορντ, Φέι Νταναγουέι, Κλιφ Ρόμπερτσον, Μαξ Φον Σίντοφ

 

Facebook Comments