Για άλλη μια χρονιά, 8 συνεχόμενη, η Φαίη Σκορδά θα βρίσκεται στις επάλξεις του πρωινού ψυχαγωγικού προγράμματος. Όπως κάθε χρόνο τέτοια εποχή, έτσι και φέτος, ετοιμάζει την ομάδα της και τη σκαλέτα της επόμενης σεζόν. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ όλα έχουν «κλείσει» και στο τέλος του μήνα θα επιστρέψει από τις διακοπές της για να μπουν σε φουλ ρυθμούς.

Όπως αναφέρει η Σόνια Καζόνι στο People, οι αλλαγές στα πρόσωπα φέτος είναι αρκετές. Μόνο Άρης Καβατζίκης θα βρίσκεται στο πάνελ από την περσινή σύνθεση. Ακόμα και ο Θέμης Γεωργαντάς που είναι χρόνια φίλος της Φάιης και του Λιάγκα, δεν θα έχει την σταθερή του θέση στο πλάι της. Το ίδιο ισχύει και για την Κλεοπάτρα Πατλάκη και τα δύο παιδιά που είχαν αναλάβει το ρεπορτάζ της εκπομπής.

Η Φαίη Σκορδά προτίμησε να πάει φέτος σε μικρό αριθμό ανθρώπων που θα την περιστοιχίζουν σταθερά. Εκτός από τον Καβατζίκη που είναι μια αξιόλογη σταθερά, προστίθεται η πολυγραφότατη Αφροδίτη Γραμμέλη. Η τηλεκριτικός που βρισκόταν και στη βραδινή εκπομπή του Λιάγκα, θα δώσει τον πιο αιχμηρό τόνο στην εκπομπή.

Ο τρίτος της υπόθεσης είναι μια μίνι έκπληξη. Όχι γιατί δεν έχει ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση. Αλλά γιατί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωνε και ξαναδήλωνε ότι θέλει να δοκιμάσει την αυτόφωτη τύχη του. Το γεγονός όμως πως δεν έχει βρεθεί ακόμα ένα κόνσεπτ για να κάνει, ανάγκασε τον ΑΝΤ1 να τον βάλει στο Πρωινό. Άλλωστε, έχει ένα χρόνο ακόμα συμβόλαιο και δε γίνεται να μην εμφανίζεται πουθενά. Είναι κάτι που περισσότερο τον ίδιο ενοχλούσε. Στο ραδιόφωνο δήλωνε συχνά πυκνά ότι νιώθει πολύ άσχημα.

Η Λίτσα Πατέρα στα ζώδια και ο Βασίλης Καλλίδης στη μαγειρική παραμένουν ακλόνητοι, ενώ και η δομή του πρωινού δεν θα έχει ιδιαίτερες αλλαγές. Περισσότερο μικρές πινελιές που ακόμα αναζητούνται. Αυτές θα βρεθούν μετά τις 20 Αυγούστου όταν και θα γυρίσει από τις διακοπές της σε Χαλκιδική και Κιλκίς η Φαίη Σκορδά.

Facebook Comments