'

Βαλαβάνη: «Δεσμευμένα» τα χρήματα στις θυρίδες των τραπεζών

MarketNews

Βαλαβάνη: «Δεσμευμένα» τα χρήματα στις θυρίδες των τραπεζών, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Δήλωση σοκ από τη Νάντια Βαλαβάνη. Πριν από λίγο η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών δήλωσε στον Alpha για τους κατόχους θυρίδων ότι μπορούν με τη συνήθη διαδικασία να ανοίξουν τις θυρίδες αλλά δεν μπορούν να πάρουν τα μετρητά που έχουν μέσα οι θυρίδες.  

Η κ. Βαλαβάνη είπε: «όποιος έχει θυρίδα μπορεί να πάει στην Τράπεζα και με συνοδεία τραπεζικού υπαλλήλου να πάρει ό,τι θέλει μέσα από τη θυρίδα εκτός από χρήματα». Η δήλωση της υπουργού προκάλεσε αίσθηση και πλήθος αντιδράσεων από τους  συμμετέχοντες στο πάνελ της Ελλης Στάη και του  Αντώνη Σρόιτερ στον Alpha.

Η υπουργός επανήλθε  προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και είπε πως το κράτος δεν θα πάρει τα χρήματα όσων έχουν λεφτά σε θυρίδα.  Η απάντηση της κ. Βαλαβάνη ήρθε ύστερα από ερώτηση δημοσιογράφου, ο οποίος ανέγνωσε μηνυμα που έλαβε από τηλεθεάτρια η οποία ανέφερε πως ζήτησε πληροφορίες από Τράπεζες για την θυρίδα της και ο υπάλληλος της είπε να κάνει αίτηση και παρουσία εισαγγελέα να πάει στη θυρίδα της.