“Ο Τσίπρας είναι ό,τι πιο χυδαίο και τοξικό έχει εμφανιστεί στη χώρα μετά τον Β Παγκόσμιο Πόλεμο. Ενώ βγάζει προς τα έξω ένα μελίρρυτο πρόσωπο, το πραγματικό του πρόσωπο είναι ο κ. Πολάκης. Ο Τσίπρας καμουφλάρεται στο εξωτερικό και καλλιεργεί την πόλωση στο εσωτερικό. Δεν υπάρχει καμία στροφή του κ. Τσίπρα προς το κέντρο. Ο Θεοδωράκης δυο καλές κουβέντες είπε για τον Τσίπρα και καταστράφηκε. Όταν προαναγγέλλει συλλήψεις πολιτικών αντιπάλων μέσω του ΥΠΑΜ θα περίμενε κανείς απ όλες τις δημοκρατικές δυνάμεις να αντιδράσουν. Γιατί αυτά δεν συμβαίνουν σε καμία δημοκρατική χώρα του κόσμου”.

Τις επισημάνσεις αυτές έκανε o αντιπρόεδρος της ΝΔ Αδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στο Ραδιόφωνο 24/7. Ο κ. Γεωργιάδης προανήγγειλε ειδικά δικαστήρια, φωτογραφίζοντας τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Π. Πολάκη: “Οσοι έστησαν τη σκευωρία Novartis θα πάνε στο σκαμνί. Για να υπάρξει κανονικότητα πρέπει να ξέρουν όλοι ότι στο μέλλον όσοι κάνουν σκευωρίες εναντίον πολιτικών αντιπάλων θα τιμωρούνται. Εχουν ψάξει τους λογαριασμούς μου και των συγγενών μου και δεν βρήκαν τίποτα. Θα βγάλουμε τις κουκούλες από τους ψευδομάρτυρες και θα βρούμε τους σκευωρούς”.

Κατά τον Αδ. Γεωργιάδη, “υπάρχει αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο. Υπάρχει ένα ρεύμα μίσους εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ στον κεντρώο χώρο, περισσότερο απ ό,τι στον δεξιό. Ο Αλ. Τσίπρας πολιτεύτηκε με το σύνθημα ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν, μίλησε για αυταπάτες για να καλύψει τις βλακείες Η ΝΔ δικαιώθηκε ως προς το ότι δεν θα έχουμε χαρτί υγείας αν ο Τσίπρας κάνει αυτά που έλεγε ότι κάνει. Εχουμε χαρτί υγείας γιατί ο Τσίπρας έκανε κωλοτούμπα”.

Facebook Comments