Ποτέ δεν παραιτήθηκα από τον Alpha απλά απολύθηκα!

MarketNews

Ποτέ δεν παραιτήθηκα από τον Alpha απλά απολύθηκα!, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Η ανακοίνωση του Alpha έλεγε «Η κυρία Ιζαμπέλα Σασλόγλου υπέβαλε σήμερα την παραίτησή της από τη θέση της Διευθύντριας Προγράμματος, για προσωπικούς λόγους. Ο Alpha την ευχαριστεί για τη μέχρι τώρα συνεργασία και της εύχεται καλή επιτυχία στην επαγγελματική της πορεία».

Η Ιζαμπέλα Σασλόγλου όμως, δεν συμφωνεί καθόλου και μιλώντας στη Ντέπυ Γκολεμά λέει: «Δεν πρόκειται για παραίτηση, αλλά για απόλυση. Ένας επαγγελματίας στην αρχή της σεζόν δεν παραιτείται, απλά είχαμε κάποιες διαφωνίες με τον κ. Κοντομηνά όσον αφορά τη φιλοσοφία σε κάποιες ζώνες του προγράμματος και έκρινε σωστό να με παραιτήσει. Η ανακοίνωση του Alpha είναι ψευδής. Ποτέ δεν παραιτήθηκα, απλά απολύθηκα και έχω συμβόλαιο μέχρι το Μάιο. Εγώ δουλεύω κανονικά».

Οι μετέπειτα κινήσεις της θα εξαρτηθούν από τις συζητήσεις που θα γίνουν εκτός κι αν το κανάλι καταγγείλει τη σύμβαση. Η διευθύντρια προγράμματος βρίσκεται κανονικά στην εργασία της.