Έχοντας μια προϋπηρεσία κοντά 23 χρόνια στην τηλεόραση, η Τατιάνα Στεφανίδου έχει γυρίσει όλα σχεδόν τα κανάλια κι έχει αφήσει το στίγμα της σε κάθε σταθμό που δούλεψε. Μετά από μια τριετία στο Epsilon, αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μετακομίζει στο Φάληρο, εκεί όπου ο ΣΚΑΪ ελπίζει να του δώσει αυτό που ζητάει στην απογευματινή ζώνη.

Η αποχώρηση της από το Epsilon έγινε κάπως απότομα και άγαρμπα. Αυτό φάνηκε από τον τρόπο που είχε αποχαιρετήσει στην τελευταία της εκπομπή στο τέλος του Ιουνίου. Για ένα τόσο δυνατό τηλεοπτικό πρόσωπο που πέτυχε όπου κι αν πήγε, δεν θα υπήρχε πρόβλημα για το επόμενό της βήμα.

Η Τατιάνα Στεφανίδου συμφώνησε πριν από μερικές εβδομάδες με τον ΣΚΑΪ για να κάνει αυτό που κάνει καλά τα τελευταία χρόνια, με την έμφαση που δίνει περισσότερο σε ιστορίες απλών ανθρώπων. Αυτό προοικονομεί και η ίδια στο trailer που κυκλοφόρησε.
«Οι ανθρώπινες ιστορίες έχουν πάντα μεγάλο ενδιαφέρον. Κανείς δεν ξέρει που θα τον πάει η ζωή. Παρακολουθώ συνέχεια τι συμβαίνει στην κοινωνία. Το κάνω χρόνια. Θέλω να ξέρω, να καταλάβω. Το σημαντικό για μένα είναι να μη χάνεις τη φωνή σου. Αισθάνομαι μεγάλη ικανοποίηση όταν μέσα από τις εκπομπές μου οι άνθρωποι αποκτούν βήμα για να μιλήσουν. Η ζωή μας χαρίζει εμπειρίες που μας αλλάζουν. Κι εγώ δεν φοβάμαι τις αλλαγές» λέει χαρακτηριστικά η Τατιάνα.

Όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της, στο TLife, το όνομα της εκπομπής δεν έχει βρεθεί ακόμα. Όσον αφορά στα άτομα που θα την πλαισιώνουν, μόνο η Χρύσλα Γεωργακοπούλου είναι η σίγουρη.

Facebook Comments