Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πλατεία Αριστοτέλους

Σταματάκου Σταματίνα

Η βόλτα του Κυριάκου Μητσοτάκη στην Πλατεία Αριστοτέλους, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας το βράδυ της Παρασκευής πραγματοποίησε μία χαλαρή και ήρεμη βόλτα στο Κέντρο της Θεσσαλονίκης χωρίς συνοδεία και κλούβες των ΜΑΤ αλλά με μοναδική του παρέα τους πολίτες που βρίσκονταν εκεί. Συγκεκριμένα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έφτασε λίγο μετά τις 20:00 στην Πλατεία Αριστοτέλους και επί δύο ώρες συζητούσε με τον κόσμο διασχίζοντας την οδό Μητροπόλεως. 

Έτσι, έδωσε μία τελείως διαφορετική εικόνα από αυτή της προηγούμενης εβδομάδας κατά την οποία υπήρχαν χιλιάδες αστυνομικοί και δυνάμεις των ΜΑΤ για την φύλαξη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα ενώ σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια.

Αύριο Σάββατο αναμένεται η ομιλία του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Βελλίδειο και την Κυριακή το μεσημέρι η συνέντευξη Τύπου. Το MarketNews.gr θα σας ενημερώνει αναλυτικά από την 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονικής για όσα συμβαίνουν.