Γενικά αίθριος θα είναι και σήμερα ο καιρός με αραιές νεφώσεις, παροδικά πυκνότερες στα Βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι τρία έως πέντε μποφόρ και στο Αιγαίο τοπικά έξι μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.

Αραιές νεφώσεις αναμένονται στη Μακεδονία, τη Θράκη, τα Νησιά του Ιουνίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 βαθμούς έως 32 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

Αίθριος προβλέπεται ο καιρός σε Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια και Ανατολική Πελοπόννησο. Το θερμόμετρο θα δείξει από 13 έως 32 βαθμούς.

Καλοκαιρία και στην Κρήτη, με ανέμους πρόσκαιρα έως έξι μποφόρ και το θερμόμετρο να δείχνει από 18 έως 29 βαθμούς κελσίου. Παρόμοιο το σκηνικό του καιρού στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Στην Αττική αίθριος καιρός με τη θερμοκρασία έως 31 βαθμούς κελσίου.

Για αύριο, Δευτέρα, η ΕΜΥ προβλέπει συννεφιά με πιθανότητα τοπικών βροχών. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Ραγδαία αλλαγή στο σκηνικό του καιρού περιμένουμε από την Τρίτη. με μεγάλη πτώση της θερμοκρασίας. 

Facebook Comments