Σαρωτικός ήταν ο ΠΑΟΚ στη Λευκορωσία νικώντας με 4-1 την Μπάτε Μπόρισοφ, πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση και κάνοντας μεγάλο βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League.

Το σκορ άνοιξε ο Πρίγιοβιτς στο 6′ από ασίστ του Ζαμπά, ο οποίος πήρε την υπόθεση της νίκης στα χέρια του, και σημείωσε δυο γκολ στο 10΄και στο 17′ . Οι γηπεδούχοι μείωσαν προσωρινά στο 60′ με τον Σκάβις αλλά ο Πέλκας, από ασίστ του Ζαμπά, πέτυχε το 1-4 στο 72′.

Διαιτητής: Σέργκενχόφερ (Αυστρία)

ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ: Σερμπίτσκι, Γιαμπλόνσκι, Ντραγκούν (71′ Χλεμπ), Ίβανιτς, Ρίος, Φιλιπένκο, Στάσεβιτς (77′ Γκορτετσιούκ), Μπάχα, Πολιάκοφ, Βολόντκο, Τουόμινεν (59′ Σκάβις).

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Τόσκα, Κάνιας, Μαουρίσιο, Πέλκας, Λημνιός (70′ Μπίσεσβαρ), Ζαμπά (86′ Βιεϊρίνια), Πρίγιοβιτς (76′ Ακπόμ).

Σε εννιά λεπτά (70’-79’) κατέρρευσε ο Ολυμπιακός

Η εξαιρετική εμφάνιση του Ολυμπιακού στο Σαν Σίρο «γκρεμίστηκε» μέσα σε 9 λεπτά. Οι «ερυθρόλευκοι» προηγήθηκαν με γκολ του Γκερέρο (14′), αλλά τελικά ηττήθηκαν με 3-1 από την Μίλαν στη 2η αγωνιστική του Europa League. Δύο γκολ σημείωσε ο Κουτρόνε (70′, 79′) κι ένα ο Ιγκουαΐν (76′) για τους Ιταλούς.

Κίτρινες: Τσαλχάνογλου

Διαιτητής: Μπόμπι Μέιντεν (Σκωτία)

Μίλαν (Τζενάρο Γκατούζο): Ρέινα, Καλάμπρια, Μποναβεντούρα (54′ Κουτρόνε), Καστιγιέχο (54′ Τσαλχάνογλου), Σούσο, Ιγκουαΐν, Ρομανιόλι, Μπακαγιόκο, Ζαπάτα, Μπίλια, Ροντρίγκες.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τοροσίδης (78′ Μεριά), Κούτρης, Μιράντα, Σισέ, Γκιγιέρμε, Νάτχο, Τουρέ (83′ Φορτούνης), Γκερέρο, Φετφατζίδης, Ναουέλ (72′ Ποντένσε).

 

Facebook Comments