Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα, ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο  ενώ την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί του Άρη.

Την πρώτη απώλεια βαθμών στο πρωτάθλημα είχε ο Παναθηναϊκός στην Τρίπολη, αφού σε αγώνα για την 6η αγωνιστική της Super League αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αστέρα. 

Οι Αρκάδες προηγήθηκαν στο 47΄ με τον Μανιά, για να ισοφαρίσουν οι φιλοξενούμενοι στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων (90+1΄) με πέναλτι του Μακέντα. Στη φάση του πέναλτι ο Κυριακόπουλος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη και αποβλήθηκε από τον αγώνα.

Διαιτητής: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)
Κίτρινες κάρτες: Κυριακόπουλος, Βαλιέντε, Τόνσο / Ινσούα, Τζανδάρης
Κόκκινες κάρτες: Κυριακόπουλος (2η κίτρινη)

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Κυριακόπουλος, Ιγκλέσιας (39΄ Βαλιέντε), Μουνάφο, Τόνσο, Καλτσάς (77΄ Μπελόκ), Τσιλιανίδης (86΄ Άνγκελ), Μανιάς.

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Πούγγουρας (58΄ Τζανδάρης), Κολοβέτσιος, Μαυρομάτης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κουρμπέλης, Στάικος (24′ Μπουζούκης), Δώνης (77΄ Καμπετσής), Χατζηγιοβάνης, Μακέντα.

Λεβαδειακός – Παναιτωλικός 1-2

Ο Παναιτωλικός δυσκολεύτηκε αλλά τελικά κατάφερε να επικρατήσει 2-1 του Λεβαδειακού στο Αγρίνιο για την 6η αγωνιστική της Super League, φθάνοντας στη 2η νίκη του στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους Βοιωτούς που υπέστησαν την 5η ήττα τους.

Τα τέρματα των γηπεδούχων σημείωσαν οι Έρικσον (49΄) και Μοράρ (58΄), ενώ ο Λεβαδειακός που έπαιζε από το 64΄ με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Νανγκίς με 2η κίτρινη κάρτα, μείωσε στο 86΄ με τον Σαβαντογκό.

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης (Μακεδονίας)
Κίτρινες κάρτες: Μάζουρεκ, Γουίλιαν, Λουσέρο / Παντελιάδης, Καραχάλιος, Σαβαντογκό, Τσαμπούρης
Κόκκινες κάρτες: 64΄ Νανγκίς (2η κίτρινη)

Παναιτωλικός (Τραϊανός Δέλλας): Κυριακίδης, Μιχάι, Μαλής, Μαρινάκης, Ρότσα, Έρικσον, Μάζουρεκ (66΄ Γουίλιαν), Πάουλο, Μοράρ, Ντίας (84΄ Μανά), Καμαρά (77΄ Λουσέρο).

 

Λεβαδειακός (Απόστολος Μάντζιος): Επασί, Τσαμπούρης, Αντιλέχου, Ζησόπουλος, Παντελιάδης, Μητρόπουλος, Σουμπίνιο (64΄ Γιακουμάκης), Καραχάλιος (65΄ Όμο), Μαρκόβσκι (74΄ Ιωαννίδης), Νανγκίς, Σαβαντογκό.

Πανιώνιος – Άρης 1-0

Την 2η νίκη του στο πρωτάθλημα σημείωσε ο Πανιώνιος στη Νέα Σμύρνη επί του Άρη για την 6η αγωνιστική της Super League και βελτίωσε τη θέση του στη βαθμολογία.

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν 1-0 της ομάδας της Θεσσαλονίκης με τέρμα του Ντομίνγκες στο 41΄. Ο Άρης που είχε εξαιρετική παρουσία μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, υπέστη την 2η ήττα του, αλλά με 12 βαθμούς στο ενεργητικό του παραμένει κοντά στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Διαιτητής: Γιώργος Κομίνης (Θεσπρωτίας)
Κίτρινες κάρτες: Μασούρας, Κεϊτά, Κούρντι, Μανθάτης / Ματίγια

Πανιώνιος (Ζοζέ Ανιγκό): Κότνικ, Κούρντι, Μπανανά, Ντομίνγκες, Παπαγεωργίου, Κεΐτά, Τσιλούλης (83΄) Σταυρόπουλο, Κόρμπος (87΄ Οικονομίδης), Σπιριντόνοβιτς (75΄ Μανθάτης), Μασούρας, Ντουρμισάι.

Άρης (Πάκο Ερέρα): Κουέστα, Τζανακάκης (56΄ Κωνσταντινίδης), Δεληζήσης, Μάβραϊ, Μενέντες, Ματίγια (78΄ Μαρτίνες), Σιώπης, Μπάσα (46΄ Σόουζα), Μπρούνο Γκάμα, Γιουνές, Ματέο Γκαρσία.

Facebook Comments