Ο Κουίκ «αδειάζει» Καμμένο: Το ΥΠΕΞ έδωσε απάντηση μέσω του Γ. Κατρούγκαλου

MarketNews

Ο Κουίκ «αδειάζει» Καμμένο: Το ΥΠΕΞ έδωσε απάντηση μέσω του Γ. Κατρούγκαλου, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Το υπουργείο Εξωτερικών μέσω του αναπληρωτή υπουργού Γ. Κατρούγκαλου έδωσε απάντηση, εκεί μπορώ να σταματήσω», τόνισε ο υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα Ομογένειας, Τέρενς Κουίκ, ερωτηθείς για το εάν συμφωνεί με το περιεχόμενο των δηλώσεων του προέδρου των ΑΝ.ΕΛ. Πάνου Καμμένου για ένα δικό του «Plan B» στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Ο Τέρενς Κουίκ, μιλώντας στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο», υπογράμμισε πως «είναι σαφές από την ελληνική πλευρά ότι δεν μπορεί να υπάρξει καμία πρόοδος για την ΠΓΔΜ, κυρίως με το ΝΑΤΟ, αλλά και με την ΕΕ, εάν δεν λυθεί το ονοματολογικό».

«Προσωπικά, θέλω να σταθώ με πολλή ευλάβεια στη συμφωνία, ότι μέχρι τον Μάρτιο αυτό το θέμα δεν το αγγίζουμε, εγώ θα την τιμήσω...», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, ο Τέρενς Κουίκ, θύμισε ότι ίδιος ήταν «από τους δημοσιογράφους που από το 1992, 1993 υποστήριζαν τη θέση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη σύνθετη ονομασία, απέναντι στις απόψεις του Αντώνη Σαμαρά».