Ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης υπερασπίστηκε το plan B για το Σκοπιανό που παρουσίασε ο Πάνος Καμμένος στην Αμερική λέγοντας ότι έχει λογική ενώ ξεκαθάρισε πως οι σχέσεις του υπουργού Άμυνας με τον πρωθυπουργό παραμένουν άριστες.

«Κάθε πρόταση πρέπει να εξετάζεται με τη σκοπιμότητα που έχει. Αυτό που πρέπει να ξέρουμε είναι οι πιέσεις που υπάρχουν στα Σκόπια και δευτερευόντως στην Ελλάδα για να προχωρήσει η υλοποίηση της συμφωνίας. Θεωρούν ότι η ΠΓΔΜ πρέπει να μπει στο ΝΑΤΟ για να σταματήσει η ρωσική διείσδυση. Αν όλα δεν πάνε κατ’ ευχήν υπάρχει και η εναλλακτική λύση. Υπάρχει μια πρόταση που λέει ότι 4 χώρες του ΝΑΤΟ Ελλάδα, Αλβανία, Βουλγαρία και ΗΠΑ να κάνουν σύμφωνο σταθερότητας με προοπτική να ενταχθεί στη συνέχεια και Σερβία και Μαυροβούνιο» πρόσθεσε ο κ. Σγουρίδης.

Δεν θα πέσει η κυβέρνηση

Ο κ. Σγουρίδης εμφανίστηκε κατηγορηματικός ότι δεν πρόκειται να πέσει η κυβέρνηση και σημείωσε  λέγοντας ότι «και η Νέα Δημοκρατία να μην πιστεύει σε καμία περίπτωση ότι οι ΑΝΕΛ θα ψηφίσουν πρόταση μομφής».

Facebook Comments