Η Εθνική ομάδα ηττήθηκε στο Ratina Stadion του Τάμπερε από τη Φινλανδία με 0-2 (46΄ Σοΐρι, 89΄ Καμάρα), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Nations League (League C, 2ος όμιλος) και ο στόχος της πρώτης θέσης και συνακόλουθα της ανόδου κατηγορίας έγινε πια πολύ δύσκολος, με τις πιθανότητες, πλέον, ουσιαστικά να είναι μόνο μαθηματικές.

Οι Σκανδιναβοί αύξησαν τη διαφορά από την Ελλάδα στο +6 με την τέταρτη νίκη σε ισάριθμες αναμετρήσεις και χρειάζονται μόλις ένα βαθμό στους δύο τελευταίους αγώνες τους, που θα είναι εκτός έδρας, με Ελλάδα (15/11) και Ουγγαρία (18/11). Αντίστοιχα, η «γαλανόλευκη» αναζητεί δυο νίκες στο ΟΑΚΑ (με Φινλανδία, Εσθονία) και ισάριθμες ήττες των Φιλανδών, τους οποίους πάντως θα πρέπει να νικήσει με διαφορά τριών τερμάτων.

Κίτρινες: Μανωλάς

Διαιτητής: Πάβελ Γκιλ (Πολωνία)

Φινλανδία (Μάρκου Κάνερβα): Χράντετσκι, Αραγιούρι, Τόιβιο, Καμάρα, Σοΐρι (86΄ Πίρινεν), Σπαρβ, Ουρόνεν, Λουντ, Τουόμινεν (90΄+1 Καριαλάινεν), Ραϊτάλα, Πούκι (12΄ Σκραμπ).

ΕΛΛΑΔΑ (Μίχαελ Σκίμπε): Μπάρκας, Μπακάκης, Μανωλάς, Ζέκα, Φορτούνης, Μήτρογλου, Μπακασέτας (55΄ Χριστοδουλόπουλος), Τζιόλης, Πέλκας (73΄ Κουλούρης), Παπασταθόπουλος (46΄ Τζαβέλλας), Τσιμίκας

Facebook Comments