Πολάκης: «Πρέπει να πάνε κάποιοι φυλακή αλλιώς δεν παίρνουμε εξουσία. Και ο νοών νοείτω» - ηχητικό

MarketNews

Πολάκης: «Πρέπει να πάνε κάποιοι φυλακή αλλιώς δεν παίρνουμε εξουσία. Και ο νοών νοείτω» - ηχητικό, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Ο Παύλος Πολάκης όχι μόνο κάνει παρεμβάσεις τη δικαιοσύνη αλλά τονίζει με στόμφο πως μόνο με αυτόν τον τρόπο ο ΣΥΡΙΖΑ θα πάρει την εξουσία που θέλει.

Σε συνέχεια των δηλώσεών του ότι ο ο ΣΥΡΙΖΑ θα κερδίσει τις επόμενες εκλογές μόνο αν «κάποιοι» οδηγηθούν στις φυλακές έρχεται το σημερινό ηχητικό-ντοκουμέντο από τα parapolitika.gr   για να φανερώσει όλο το σχέδιο που έχει κατά νου.

Στην ομιλία του στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματος, λέει ότι: «Πρέπει να επιταχύνει η Δικαιοσύνη αυτό που κάνει» λέει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, συμπληρώνοντας με μία παραίνεση προς όσους ήταν παρόντες. «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε την ψηλή κουλτούρα» αναφέρει και συνεχίζει «αυτό δεν πρέπει να το αφήσουμε και δεν το αφήνουμε, αλλά πρέπει να τους σπρώχνουμε περισσότεροι και πρέπει να βγαίνει και στον λόγο μας».

Μάλιστα στην συνέχεια τονίζει ότι είναι κάτι επικίνδυνο, αλλά προσθέτει τονίζει ότι «έτσι είναι. «Αν δεν σπάσει αυτή η ιστορία δεν παίρνουμε πραγματική εξουσία σε αυτή τη χώρα. Και ο νοών νοείτω».