'

Π. Σγουρίδης: «Οι διαφωνούντες να αποχωρήσουν από τους ΑΝΕΛ - εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση»

MarketNews

Π. Σγουρίδης: «Οι διαφωνούντες να αποχωρήσουν από τους ΑΝΕΛ - εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση», ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

Να αποχωρήσουν από τους ΑΝΕΛ κάλεσε τη Δευτέρα τους διαφωνούντες ο αντιπρόεδρος του κόμματος Παναγιώτης Σγουρίδης, τασσόμενος στο πλευρό του κ. Καμμένου στον απόηχο των δηλώσεών του στο Εθνικό Συμβούλιο του κόμματος.

«Ο πρόεδρος στην ομιλία του άνοιξε την πόρτα σε όσους διαφωνούν αν επανέλθουν, και κάλεσε όσους από υπερβολική ευαισθησία αμφισβήτησαν την καθαρότητα της στάσεως μας, που δεν είναι υποκριτική αλλά ειλικρινής». «Οι δεύτεροι είναι αυτοί οι οποίοι θεώρησαν ότι οι ΑΝΕΛ έπρεπε να ρίξουν την κυβέρνηση» δήλωσε δε ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στον Real FM.

«Θα φτάσουμε στο Μάρτιο και εάν δεν έρθει και η συμφωνία, όπου και να έρθει η συμφωνία εμείς θα αποχωρήσουμε, αλλά από εκεί και πέρα δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς δεν ρίχνουμε την κυβέρνηση, εμείς υλοποιούμε τη θέση μας. Δεν θα ψηφίσουμε καμία πρόταση μομφής της ΝΔ και θα υπερψηφίσουμε την οποιαδήποτε πρόταση εμπιστοσύνης ζητήσει ο Πρωθυπουργός, όπως θα ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό» αποσαφήνισε ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ.