Έχουμε φοβερές ανατροπές στα νούμερα τηλεθέασης και θα το διαπιστώσετε και μόνοι σας μετά την ανάλυση και τα νούμερα στο δυναμικό κοινό.

Νωρίς το πρωί

Σύμφωνα με το youweekly.gr, στα πολύ πρωινά που ξεκινάνε από τις 6 αξημέρωτα έχουμε τον Παπαδάκη με το καλημέρα Ελλάδα νικητή με τεράστια διαφορά από τους άλλους. Εχθές το καλημέρα Ελλάδα έκανε 25,7 στο δυναμικό κοινό το σήμερα με το Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου 14,7 και ο Χασαπόπουλος στο open κάνει τη διαφορά και φτάνει στο 9,5 με το ώρα Ελλάδος 7.

Συμπέρασμα τα νούμερα που μαζεύουν το δίδυμο του mega το ώρα Ελλάδος 7 φεύγουν όλα από το σήμερα του Σκάι και το Δημήτρη Οικονόμου.

Πρωινά λάιφσταϊλ

Εδώ τα πράγματα δυσκολεύουν για κάποιους. Ο μεγάλος χαμένος της σημερινής μέρας δεν είναι άλλος από την Φαίη Σκορδά που βλέπει τα νούμερα της να πέφτουνε και να φτάνουν το 15,4 στο δυναμικό κοινό. Το happy day ξεχωρίζει με 19,5 το στην φωλιά των κούκου με την Καραβάτου κρατιέται πολύ δυνατά στο 14,4 η Κατερίνα Kαινούργιου σταθερή στο 9,2 με τα διλήμματα και το μαζί σου με Τατιάνα στεφάνιδου στο 10,7.

Πιο ψηλά από όλους βεβαίως το happy day με την Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά επειδή ξεκινάει διαφορετική ώρα από την Φαίη Σκορδά μπορούμε να πούμε ότι η Φαίη τελικά τερματίζει πρώτη αλλά πετυχαίνει μία πύρρειο νίκη διότι στο σβέρκο της έχει την Κατερίνα Καραβάτου με 14,4! Συμπέρασμα η Καινούργιου κόβει κυρίως από την Φαίη Σκορδά άρα η παρουσιάστρια έχει θέμα.

Μεσημεριανή ζώνη

Δεν ξέρουμε τι κάνει Ελένη αλλά φέρνει τα πάνω κάτω στο δυναμικό κοινό.
Η Ελένη Μενεγάκη στο 19,5 το αλήθειες με την Ζήνα που παίζει κοντά της στο 16,6 ,το Ρουκ Ζουκ 16 και το τι λέει με την Ελένη Τσολάκη η απόλυτη καταστροφή με 7,9!!! shopping star 27,2 my style rocks 15,9. Το για την παρέα του Μουτσινά από το open μακριά από από τα καλά του νούμερα ξεφουσκώνει στο 6,8. Μεγάλος χαμένος σε αυτήν την ιστορία δεν είναι άλλος από το «τι λέει» την εκπομπή δηλαδή της Ελένης Τσολάκη που φαίνεται ότι δεν περπατάει με καμία δύναμη.

Απογευματινή ζωνη

Στην απογευματινή ζώνη έχουμε το still standing με την Μπεκατώρου στο 13,1 το γυναίκα χωρίς όνομα του ΑΝΤ1 να κάνει τρελά νούμερα στα 21,4 το deal του Φερεντίνου να τσιμπάει λίγο και να πηγαίνει 16,3 το Elif το σίριαλ του star 18 τροχός της τύχης 13 όσο έχω εσένα 10 και το δελτίο ειδήσεων του open άπατο στο 5,1.

Prime time

Στο prime time εχθές είχαμε τιτανομαχία πολλά καλά προγράμματα στον αέρα και έπειτα να μοιράζεται σχεδόν στα ίσια με νικητή όμως την μυθοπλασία του alpha που ξεφεύγει και δείχνει ότι μπορεί να αντισταθεί στα reality.

Το σόι σου λοιπόν κάνει 22,2 το τατουάζ που παίζει αμέσως μετά στο 21,3 στον ΑΝΤ1 το πέτα την φριτέζα 18,8 το Greece next top model 19,8 και το the voice 20,7 ο πρίγκιπας της φωτιάς στο open 5,1 και ελεύθερη σχέση τα χειρότερα νούμερα από όλα τα κανάλια με 2….δηλαδή δεν τους είδε κανένας.

Μετά τα μεσάνυχτα

Η Ελεονώρα μελέτη που παίζει με το τα μεσάνυχτα έκανε το εξαιρετικό νούμερο 21,6

Πηγή: youweekly.gr

Facebook Comments