Hello girls!,

Happy middle of the week! Τετάρτη δύσκολη μέρα, μέση της εβδομάδας, το Σαββατοκύριακο μοιάζει τόσο μακριά! Κάπως έτσι σκέφτηκα να ξεχαστούμε παρέα, με μερικες ακόμη συμβουλές “to have your outfits always on point”.

So! #whiteboots, θα τις φορούσατε: ναι ή όχι; Είναι one of the hottest trends αλλά μια ‘πολλή φίλη’ μου είναι στη μερίδα του ‘ΟΧΙΙΙΙΙ’ με μεγάλα γράμματα και φαντάζομαι ότι πολλές από εσάς θα συμφωνούν μαζί της. Όποτε! Πάμε να δούμε τι πρέπει να προσέξουμε και τους κατάλληλους συνδυασμούς ακόμη και για αυτές που ανήκουν στο όχι !

GO OVER THE BOOT?


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#yes photo

Γιατί το παντελόνι είναι το κατάλληλο μήκος (λίγο πάνω από τον αστράγαλο) και όχι πολύ φαρδύ για να δείχνει σωστά η φόρμα του ποδιού.

#no photo
Γιατί το παντελόνι αυτό είναι πολύ μακρύ και φαρδύ για τις συγκεκριμένες μπότες οι οποιες δεν έχουν σχεδόν καθόλου τακούνι. Έτσι η σιλουέτα φαίνεται ‘κοντύτερη’ σε αναλογίες, πράγμα το οποίο δεν είναι επιθυμητό!

SKINNY PANTS?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

#yes photo

Το λευκό όταν είναι σε μεγάλη επιφάνεια είναι δύσκολο να συνδυαστεί γιατί μοιάζει πολύ μονοκόμματο και άχαρο. Σε αυτό το outfit φαίνονται λίγο τα πόδια και το παντελόνι είναι γυρισμένο, έτσι σπάει η μονοτονία του λευκού με αποτέλεσμα να φαίνονται πιο ψηλά τα πόδια. #bonustip : μπορείτε να δοκιμάσετε καλσόν δίχτυ + λευκά μποτάκια + τζην γυρισμένο ή τζην σορτς!

#no photo
Γιατί το μποτάκι είναι φαρδύ και δεν αγκαλιάζει τον αστράγαλο. Τοποθετώντας το παντελόνι στο εσωτερικό από το μποτάκι τα πόδια χάνουν τη θηλυκότητα τους, δείχνουν άχαρα ενώ κάτι τέτοιο ‘παχαίνει’ τις γάμπες.

Αυτά από εμένα για σήμερα! Αν χρειάζεστε  συμβουλές περιμένω τα σχόλια σας και φωτό με λευκά μποτάκια στο Instagram στον λογαριασμό μου @poisednat!

Xx,
Nat

Facebook Comments