Τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης προκάλεσε η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη για τους νεκρούς στις φωτιές σε Καλιφόρνια και Μάτι Αττικής.

Σε ανάρτησή του στο Facebook, έγραψε: «Ρένα Δούρου ακόμη να παραιτηθείς; Μαθαίνω για μεγάλες πυρκαγιές και πολλούς νεκρούς στην Καλιφόρνια! Γιατί δεν έδωσες εντολή εκκένωσης ε; Τα όσα έχετε κάνει δυο μήνες τώρα εσείς ως περιφέρεια και το υπ. Υποδομών στο Μάτι γιατί άραγε κανένα συστημικό ΜΜΕ δεν τα λέει; Μόνο τις ημέρες τις τραγωδίας εμπορεύονταν ψεύτικη θλίψη».

Η Νέα Δημοκρατία σχολίασε πως «ο αγαπημένος υπουργός του κ. Τσίπρα έφτασε πλέον στο σημείο να κάνει «αστειάκια» ακόμη και με τους 99 νεκρούς στο Μάτι».

Σύμφωνα με την αξιωματική αντιπολίτευση, «το πρόβλημα της χώρας δεν είναι, όμως, ο Παύλος Πολάκης. Είναι ο Αλέξης Τσίπρας που όχι μόνον τον διατηρεί στην κυβέρνησή του, αλλά δεν ντρέπεται και να τον υποστηρίζει δημοσίως. Θα το επαναλαμβάνουμε κάθε μέρα. Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο τέτοια κατάντια».

Ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης με ανάρτησή του επέκρινε έντονα τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας. «Την ώρα που οι κάτοικοι της Ανατολικής Αττικής κάνουν αγώνα να ξαναστήσουν τη ζωή τους, ο πραγματικός κυβερνητικός εκπρόσωπος των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, κ. Πολάκης, κάνει πλακίτσα πάνω στην τραγωδία» έγραψε για να καταλήξει ο Π. Χρηστίδης: «Αντί για συγγνώμη και σιωπή, ειρωνείες. Ντροπή».

 

Facebook Comments