Μητσοτάκης:Η κυβέρνηση διχάζει την κοινωνία-χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πλήξει τους αντιπάλους της

MarketNews

Μητσοτάκης:Η κυβέρνηση διχάζει την κοινωνία-χρησιμοποιεί κάθε μέσο για να πλήξει τους αντιπάλους της, ειδήσεις από την ελλάδα, ειδησεις τωρα ελλαδα, τα τελευταια νεα τωρα, τηλεοραση, live tv, live streaming, web tv

«Το Σύνταγμα μας υποχρεώνει σε ευρύτερες συνθέσεις και συναινέσεις αλλά μια συζήτηση πρέπει να πληροί μια ομαλή πολιτική ατμόσφαιρα και δημιουργικές συνθήκες… Στην πραγματικότητα όμως η χώρα έχει εισέλθει σε προεκλογική περίοδο» τόνισε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία του στη Βουλή για την αναθεώρηση του Συντάγματος.

«Η κυβέρνηση διχάζει την κοινωνία, προσπαθεί να χρησιμοποιήσει όλα τα μέσα για να πλήξει τους αντιπάλους της. Ο κ. Τσίπρας προσχώρησε στο «δόγμα Πολάκη». Χρησιμοποιεί τη συνταγματική αναθεώρηση ως εργαλείο, για να ξεφύγει από τη σκληρή πραγματικότητα που έχει δημιουργήσει» σημείωσε ο κ. Μητσοτάκης.

Η νέα Ελλάδα που οραματιζόμαστε χρειάζεται ένα νέο Σύνταγμα, επισήμανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Αυτή η Βουλή ως προτείνουσα Βουλή μπορεί να ψηφίσει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο αριθμό άρθρων που θα αναθεωρηθούν… Θα διασφαλιστεί συναινετικά ότι όλες οι αλλαγές θα τεθούν στην κρίση της επόμενης Βουλής», ανέφερε στη συνέχεια.