Πρεμιέρα με δυνατά ονόματα κι όμως δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα στην τηλεθέαση για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον ΑΝΤ1.

Το είχαμε σημειώσει και πριν από λίγο καιρό. Η ψυχαγωγία στην τηλεόραση πνέει τα λοίσθια φέτος. Είχε πάρει την κατηφόρα της από πέρσι, αλλά φέτος μιλάμε για καθίζηση που δύσκολα θα σταματήσει. Νέο δείγμα γι΄αυτό το συμπέρασμα είναι τα νούμερα που έκανε στην πρεμιέρα του The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Σαφώς μιλάμε για ένα πρόγραμμα που πλασαρίστηκε ως καινούργιο, αλλά στην ουσία δεν είναι. Και πάλι όμως θα περίμενε κανείς να δούμε ένα παραπάνω ενδιαφέρον για την πρώτη εκπομπή. Ειδικά μετά απ΄όσα έγιναν όλο αυτό το διάστημα με τον Κανάκη. Ειδικά αν σκεφτούμε ότι οι καλεσμένοι δεν ήταν αδιάφοροι. Είχαν πράγματα να πουν και κάνουν γκελ στον κόσμο.

Τα πολύ χαμηλά νούμερα που έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρεμιέρα του δεν είναι παράδοξα. Το ψυχαγωγικό κομμάτι της τηλεόρασης δεν υφίσταται. Ειδικά στον ΑΝΤ1 που παίρνει την μια αποτυχημένη απόφαση μετά την άλλη και αδυνατεί να καταλάβει τα σημεία των καιρών. Πολύ λογικά λοιπόν το 11,6% στο δυναμικό και το 10,5% στο γενικό σύνολο.
Κι αν αυτό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας που ο ανταγωνισμός δεν είναι ιδιαίτερα δυνατός, φανταστείτε τι θα αντιμετωπίσει ο Γρηγόρης σήμερα που θα έχει απέναντι του την Ελεονώρα Μελέτη που κάνει σταθερά 18-20%.

Facebook Comments