Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του εγκλήματος της άτυχης φοιτήτριας στη Ρόδο ενώ μέρα με τη μέρα έρχονται νέα συνταρακτικά στοιχεία για την υπόθεση, όπως η φωτογραφία στην οποία φαίνονται να είναι δεμένα τα πόδια της 21χρονης.

Οι αποκαλύψεις είναι συγκλονιστικές καθώς είναι φανερό ότι ο 19χρονος και ο 23χρονος αφού χτύπησαν άσχημα στο κεφάλι την Ελένη Τοπαλούδη και παρά τις εκκλήσεις της να την πάνε στο νοσοκομείο αυτοί της έδεσαν τα πόδια και την πέταξαν στη θάλασσα. Οι αστυνομικοί βρήκαν το άψυχο κορμί της και διαπίστωσαν ότι ήταν δεμένη στα πόδια, όπως φαίνεται και από την συγκλονιστική φωτογραφία που υπάρχει και στη δικογραφία.

Ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, Αλέξης Κούγιας, σόκαρε με την αποκάλυψη ότι οι φερόμενοι ως δράστες της απεχθούς δολοφονίας έδεσαν τα πόδια της 21χρονης πριν την πετάξουν στην θάλασσα, όπου και βρήκε τραγικό θάνατο.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο, προέβησαν σε αυτήν την ενέργεια επειδή φοβήθηκαν μην ξυπνήσει από την επαφή της με το νερό και για να είναι σίγουροι ότι θα πνιγεί.

Μετά και την απολογία του 19χρονου Αλβανού , οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών του Λιμενικού Σώματος, κοντά στο σημείο που βρέθηκε το άψυχο σώμα της 21χρονης, τα ρούχα που φορούσε, πλην του εσωρούχου της, αλλά και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

 

 

Εν τω μεταξύ, η ιατροδικαστική  έκθεση , όπως ανέφερε το πρωί της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ ο δικηγόρος της οικογένειας Αλέξης Κούγιας, έδειξε ότι ο άτυχη κοπέλα θα πέθαινε ακόμη και αν μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Έτσι παρά τις αρχικές εκτιμήσεις που υπήρξαν ότι η κοπέλα θα μπορούσε να είχε σωθεί μετά τα χτυπήματα που δέχθηκε, φαίνεται ότι καταρρίπτονται. Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες, τα χτυπήματα που δέχθηκε ήταν τόσο ισχυρά, πριν τη δέσουν και την πετάξουν στη θάλασσα όπου θα ήταν εξαιρετικά δύσκολο να σωθεί η ζωή της.

Στον εισαγγελέα οι δύο κατηγορούμενοι

Σήμερα, οι δύο κατηγορούμενοι, οι 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Ρόδου. Οι δύο κατηγορούμενοι μέχρι στιγμής επιρρίπτουν τις ευθύνες ο ένας στον άλλο ενώ για το στυγερό έγκλημα, έχει ομολογήσει μόνο ο 19χρονος ενώ ο 21χρονος αρνείται τα πάντα.

Χθες, η αδελφή του 19χρονου σε μία προσπάθεια να υπερασπιστεί τον αδελφό της, υποστήριξε ότι ο αδελφός της, είχε καλές σχέσεις με την κοπέλα κάτι που όπως είπε φαίνεται στο βίντεο ότι αυτή τον αγκαλιάζει και τον φιλάει» ανέφερε η αδερφή του κατηγορούμενου μιλώντας στο OPEN.

«Δεν είχε θέμα η κοπέλα να φύγει μαζί του, καθώς το προηγούμενο βράδυ είχε κοιμηθεί σπίτι της. Τα πάντα έγιναν, όταν εμφανίστηκε το τρίτο πρόσωπο της υπόθεσης».

«Πλέον, κατάλαβε ότι έπρεπε να επιμείνει περισσότερο για να την πάνε στο νοσοκομείο, ακόμη κι αν χρειαζόταν να χτυπήσει τον φίλο του. Έπρεπε να το κάνει για να σώσει την κοπέλα», λέει η 19χρονη αδελφή του ενός εκ των δύο κατηγορούμενων στην υπόθεση.

Πηγή:In.gr

Facebook Comments