Στην φυλακή οδηγήθηκαν ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Έλληνας μετά την απολογία τους για τον θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο.

Ο 19χρονος Αλβανός και ο 21χρονος Ροδίτης, απολογήθηκαν σήμερα στις 11 το πρωί και στη 1 μετά το μεσημέρι αντίστοιχα, παρουσία και των συνηγόρων υπεράσπισης τους κ.κ. Στέλιου Κιουρτζή και Άκη Δημητριάδη.

Κάποια στιγμή δημιουργήθηκε ένταση μέσα στο δικαστικό μέγαρο όταν πολίτης κατάφερε να μπει στο κτίριο και επιχείρησε να πλησιάσει με άγριες διαθέσεις τους κατηγορούμενους.

Στο μεταξύ, την πληροφορία ότι η Ελένη Τοπαλούδη είχε πέσει θύμα ομαδικού βιασμού πριν από έναν χρόνο, μετέδωσε η εκπομπή Μαζί σου, στον ΣΚΑΙ, με την Τατιάνα Στεφανίδου. Σύμφωνα με την εκπομπή που επικαλείται μαρτυρίες φίλων της 21χρονης φοιτήτριας, η κοπέλα μια εβδομάδα μετά τον βιασμό είχε απευθυνθεί στην αστυνομία προκειμένου να υποβάλλει μήνυση, ωστόσο οι αστυνομικοί φέρονται να την απέτρεψαν!

Από εκεί και πέρα ανακοινώσεις για τον φρικτό θάνατο της 21χρονης φοιτήτριας στη Ρόδο έκανε σήμερα το Λιμενικό. τονίστηκε ότι η κοπέλα όταν ρίχτηκε στην θάλασσα από τους δολοφόνους της ήταν ζωντανή με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Επισημάνθηκε επίσης ότι ο 21χρονος Ελληνας και ο 29χρονος Αλβανός την είχαν πάρει το βράδυ της δολοφονίας από το σπίτι τη και την μετέφερε σε εξοχική κατοικία. Σύμφωνα με την ενημέρωση από το λιμενικό κατά τις έρευνες βρέθηκαν πολλά αντικείμενα στην θάλασσα και στο σπίτι όπως και το ηλεκτρικό σίδερο με το οποίο χτύπησαν την Ελένη Τοπαλούδη.

Facebook Comments