Όσον αφορά την υπόθεση του χρυσού, ο κ.Κούγιας ως συνήγορος του ενεχυροδανειστή δήλωσε ότι κάποιοι αποπειράθηκαν να εκμεταλλευθούν το θέμα πολιτικά και κάποιοι για την καριέρα τους. «Με υποψίες δεν καταδικάζονται» επισήμανε για τους εμπλεκομένους στην υπόθεση.

«Με υποψίες δεν καταδικάζονται» τόνισε ο δικηγόρος Αλέξης Κούγιας αναφερόμενος στον ενεχυροδανειστή που έχει προφυλακιστεί για την υπόθεση λαθρεμπορίας χρυσού.

«Ο ενεχυροδανειστής έκανε νόμιμα τη δουλειά του… Κάποιοι παραπλάνησαν δύο υπουργούς κι αυτοί τον Τσίπρα» σημείωσε ο ίδιος μιλώντας στον ΣΚΑΪ και συνέχισε: «Ταύτισαν την Τουρκία με τρίτη χώρα… Δεν γνώριζαν για την τελωνειακή συμφωνία η Τουρκία πληρώνει 1.000 ευρώ και 1.500 ευρώ παραπάνω (το χρυσό), έπρεπε να το επικροτήσουν αυτό».

Ο δικηγόρος ξεκαθάρισε ότι εάν ο ενεχυροδανειστής μηνύσει ή υποβάλει αγωγές στους δικαστικούς τώρα που αποφυλακιστεί, ο ίδιος θα τον εγκαταλείψει από συνήγορος «γιατί οι δικαστές και οι εισαγγελείς έδρασαν αστραπιαία, βρήκαν το λάθος και το διόρθωσαν».

Facebook Comments