Χωρίς τον Πάνο Καμμένο συνεδριάζει σήμερα το υπουργικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα. Όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στις 11:00, στη Βουλή.

Ο υπουργός Εθνικής Αμυνας από την πλευρά του, εξήγησε, μέσω twitter, τους λόγους για τους οποίους θα απουσιάζει από το υπουργικό συμβούλιο, προκειμένου, όπως έγραψε, να προλάβει «σενάρια επιστημονικής φαντασίας».

Ο Πάνος Καμμένος γνωστοποίησε ότι θα φύγει σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο και ότι βρίσκεται σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Για να προλάβω σενάρια επιστημονικής φαντασίας αύριο φεύγω με ΚΚ. ΑΓΕΣ ΑΓΕΝ σε προγραμματισμένη περιοδεία στο Ανατολικό Αιγαίο για ευχές στους μαχητές του Αιγαίου. Αυτός είναι ο λόγος απουσίας από το υπουργικό συμβούλιο σε συννενόηση με τον πρωθυπουργό

 

Εξάλλου, όπως είχε δηλώσει ο Πρωθυπουργός, σε συνομιλία του με δημοσιογράφους στη Βουλή, κατά τη συνεδρίαση του υπουργικού δεν αναμένεται να τεθούν κάποια έκτακτα θέματα, αλλά εντάσσεται στο πλαίσιο των μηνιαίων συνεδριάσεων.

Facebook Comments