Ο Νάσος Ηλιόπουλος θα είναι όπως όλα δείχνουν ο εκλεκτός του  ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες την Παρασκευή συνεδριάζει η δημοτική παράταξη του κόμματος “Ανοιχτή Πόλη” προκειμένου να εισηγηθεί την υποψηφιότητα του υφυπουργού Εργασίας στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019.

Θυμίζουμε ότι τον υφυπουργό Εργασίας είχε «φωτογραφίσει» ως υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ για τον Δήμο Αθηναίων ο γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης μιλώντας πριν από λίγες ημέρες στον News 24/7 στους 88,6.

Συγκεκριμένα σε ερώτηση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές 2019 είπε: «ο Νάσος Ηλιόπουλος έχει κάνει πολύ καλή δουλειά ως επικεφαλής του σώματος επιθεώρησης εργασίας, έγινε ο προστάτης των εργαζομένων, είναι γεννημένος στην Αθήνα, η οικογένειά του είχε ασχοληθεί με τα δημοτικά στην Αθήνα, είναι ένα παιδί της διπλανής πόρτας που μπορεί να προσφέρει πολλά».

Απέρριψε τις εκτιμήσεις ότι υπάρχει δυστοκία στην επιλογή υποψηφιότητας για τον δήμο Αθηναίων λέγοντας ότι «στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2014 αρχές του έτους, τον Ιανουάριο, είχαν ανακοινωθεί οι υποψηφιότητες Δούρου-Σακελλαρίδη. Το θέμα είναι να έχουμε τέτοιες υποψηφιότητες που να εγγυώνται ότι θα έχουμε σοβαρή αντιπαράθεση για τα προβλήματα της Αθήνας».

Facebook Comments