Αγαπητό μου ημερολόγιο, η ημέρα των Θεοφανείων έχει ως κεντρική είδηση ότι ο Απόστολος Γκλέτσος ναι μεν βούτηξε ξανά για τον σταυρό αλλά δεν κατάφερε να τον πιάσει αυτή την φορά. Αυτό είχε ως συνέπεια να μπινελικώσει έναν τυπάκο που το έπαιζε επίσημος στην εξέδρα και να τον αναγκάσει σε άτακτη υποχώρηση.

Λίγο μετά η Κατερίνα Νοτοπούλου, υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης πια, υποδήθηκε τον Μητροπολίτη της συμπρωτεύουσας και μας ευχήθηκε,  το φως των Θεοφανείων να κοσμήσει τις καρδιές μας με αγάπη και αλληλεγγύη.

Πιο μετά ο Αλέξης Τσίπρας κατατρόπωσε τον Ερντογάν που σήμερα διάβασε στίχους που υμνούν τον πόλεμο, θυμίζοντας στίχους του Μπρέχτ που υμνούν την ειρήνη. Όλα αυτά λίγες μέρες μετά από τις απειλές του πολέμαρχου Πάνου που τα έχει βάλει με τις βραχονησίδες και απειλεί να τις συντρίψει.

Εχθές ο Χρήστος Σπίρτζης διέσωσε από την καπιταλιστική μεν, χαμηλού κόστους δε Ryan Air τους άμοιρους επιβάτες της που πήγαιναν από Λονδίνο για Θεσσαλονίκη και προσγειώθηκαν τελικά,  στην Τιμισοάρα, πόλη της Ρουμανίας, που το όνομα της θυμίζει αυτά τα καφενεία που αντιμετωπίζουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟ στα προκριματικά του Ουέφα.

Βέβαια μετά τονίσθηκε από τους αγαπητούς συριζαίους, η προσφορά του δημοσίου, που έστειλε αεροπλάνο της Aegean για να τους διασώσει. Ξεχνώντας βέβαια ότι οι ίδιοι έχουν πουλήσει όλα τα αεροδρόμια σε τιμές Black Friday στην αγαπητή Fraport.

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ξεμένουμε από μάρτυρες για την Novartis, η Κελέση αντί για μακρυμαλλούσα μας βγαίνει γλόμπος και αυτός ο αχροίος  ο Αρκάς φτιάχνει σκίτσα με Ρασπούτιν που λένε ότι ξεφτίλισαν και την έννοια της σκευωρίας οι ηλίθιοι.

Ποιοι ηλίθιοι; Αυτοί που μας κυβερνούν; Το ερώτημα θα παραμείνει ρητορικό, μέρα που είναι.

Καλή μας φώτιση

Πιέρροντας

Facebook Comments