Αγαπητό μου ημερολόγιο, μπορεί ο Καμμένος να είναι Μαοϊκός; Να την βρίσκει με το «μεγάλη αναταραχή, υπέροχη κατάσταση»; Αν ήμουν βέβαιος ότι γνωρίζει ποιος είναι ο Μάο, θα απαντούσα.

Σήμερα πάντως σύμφωνα με διαρροές θα συναντούσε τον πρωθυπουργό, αλλά όλα έχουν ένα όριο. Αφού θα λείπει, πως θα τον συναντήσει; Έχει καταφέρει πολλά ο Πάνος Καμμένος, όχι όμως και την κλωνοποίηση.

Τώρα αν ο ΣΥΡΙΖΑ θυμίζει ΑΝΕΛ, δεν ξέρω αν μπορεί να το πει κανείς κλωνοποίηση, δεν είμαι άλλωστε επιστήμονας. Τι είμαι Παπαχριστόπουλος ή έστω Μιχελογιαννάκης; Όλα έχουν ένα όριο για τους κοινούς θνητούς.

Στην Κουμουνδούρου ήθελαν να φτιάξουν κλίμα, ότι ο Πάνος έχει αγωνία και ζητά μια συνάντηση με τον Τσίπρα, αλλά αυτά δεν του αρέσουν, ποτέ δεν γονατίζει, ποτέ δεν πέφτει στα τέσσερα.

Κάπως έτσι το βράδυ οι ΑΝΕΛ είδαν κύκλους και μέσω αυτών έκαναν διαρροή, εμπνευσμένη από τον Πάνο Γαβαλά «Θα φύγω και θα με ζητάς και θα παραπονιέσαι, για το κακό που μου ‘κανες θα κλαις και θα χτυπιέσαι».

Έτσι διαδόθηκε ότι ουδέποτε ο Καμμένος παρακάλεσε για μια συνάντηση και ότι τώρα που πήρε φόρα-κατηφόρα; Στον Συριζα έχουν αγωνία για τις επόμενες κινήσεις του, αλλά θα τον δουν μετά την συνεδρίαση της Κ.Ο. και της Ε.Γ. των ΑΝΕΛ την Τετάρτη.

Βγαίνει και η «Εφημερίδα των Συντακτών» σήμερα με ένα πρωτοσέλλιδο που θα το έλεγε κανείς μήνυμα στον Καμμένο, αν πιστεύει ότι έχει οποιαδήποτε σχέση η συγκεκριμένη εφημερίδα με την κυβέρνηση, βεβαίως βεβαίως. «Πάνο κάτσε φρόνιμα» είναι ο τίτλος, που δείχνει να συμμερίζεται και η Μαρίνα Χρυσοβελώνη που μάλλον τον θεωρεί καλό στις γυμναστικές επιδείξεις.

«Ο Καμμένος μπορεί να αλλάξει στάση, ας μην προτρέχουμε» είπε η υφυπουργός Εσωτερικών στο «Κόκκινο» ραδιόφωνο που το λες και κυβερνητικό. Μάλλον περιμένει ακόμα μια ενδιαφέρουσα κυβίστηση από τον αρχηγό της. Το έχει πάθει και ο Μέσσι, όλοι περιμένουν ντρίπλες και ποδιές από αυτόν, αφού τις κάνει σε κάθε ματς.

Μέσα σε αυτό το δράμα, έρχεται και ο Ευκλείδης Τσακαλώτος για να αλλάξει το πρόγραμμα σε κωμωδία. Μιλώντας στο News 24/7 στους 88.6, είπε ότι η σκανδαλολογία δεν βοηθά την πολιτική ζωή. Έναν γιατρό, έναν γιατρό θα έλεγα αν του έπαιρνα εγώ αυτή την συνέντευξη, έχει πάθει αμνησία, ξεχνά ολόκληρο Λεβέντη, ολόκληρο Πολάκη που τον έχει κολλητό και μαζί του στο υπουργικό.

Ξεκαθάρισε ωστόσο ότι δεν είναι δελφίνος, δεν θέλει να διαδεχθεί τον Τσίπρα και να γίνει πρωθυπουργός. Δεν θα το ζήσει και αυτό, αυτή η χώρα.

Υπάρχουν ελπίδες όμως, την Κυριακή θα μαζευτούν σε εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, κεντροαριστεροί μαθαίνω, να μιλήσουν για πολιτική και την συμφωνία των Πρεσπών, την παράσταση θα παρακολουθήσει και ο πρωθυπουργός.

Αν τα μπαλέτα είναι καλά, αν είναι ικανά να χορέψουν αντιδεξιά με Κουίκ, Παπακώστα, Πολάκη, Παπαγγελόπουλο, μπορεί να τα κρατήσει και για επόμενη παράσταση.

Τα έχει πει όλα αυτά άλλωστε ο μεγάλος Μανώλης Αγγελόπουλος, υπό τον ενθουσιασμό μπαλέτων. «Μήπως ήσουν στα Μπολσόι, μπαλαρίνα από σόι;»

Ραντεβού στα μπαλετάδικα

Πιέρροντας

Facebook Comments