Αγαπητό μου ημερολόγιο πάλι ασχολούμαι με τον Πάνο, αλλά τι μπορώ να κάνω;  Καίγεται να μας εξοπλίσει, να είναι έτοιμα τα αεροσκάφη μας, ίσως για να συντρίψουν βραχονησίδες όπως είχε απειλήσει τους Τούρκους.  Θέλησε σήμερα αυτός ο μεγάλος πατριώτης να φέρει αντισταθμιστικά ωφελήματα από την αναβάθμιση των f-16 στη βουλή και του την έπεσαν, εσωτερικοί και εξωτερικοί οχθροί.

Ο Άδωνις είπε ότι η εταιρεία που θα αναλάβει την αναβάθμιση θα συνεργαστεί με ελληνικές εταιρείες φίλων του Καμμένου, ο Βενιζέλος του θύμισε ότι φέρνει από το παράθυρο το θέμα των αντισταθμιστικών που καταργήθηκε με νόμο το 2011 αλλά ακόμα και ο Φίλης του την έπεσε.

Αφού τον διαβεβαίωσε πως η συμφωνία των Πρεσπών θα περάσει, χαρακτήρισε εύλογα τα ερωτήματα που δημιουργούνται σε σχέση με την υπόθεση και αναρωτήθηκε πως είναι δυνατόν η βουλή με νόμο να κυρώσει την προσφορά μιας ιδιωτικής εταιρείας, δείχνοντας ουσιαστικά προς την αρμόδια επιτροπή. Κάπως έτσι ο Πάνος μάζεψε τον εξοπλισμό του και δέχθηκε να πάρει την τροπολογία του και να την πάει στην επιτροπή για τα εξοπλιστικά.

Η Ντόρα Μπακογιάννη το έπιασε στον αέρα…  «Η ομιλία Φίλη σηματοδοτεί την επόμενη μέρα στη σχέση κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ. Η επόμενη μέρα είναι ήδη εδώ, αυτό φάνηκε  σήμερα, φάνηκε ότι χωρίζουν οι ΣΥΡΙΖΑ  από τους ΑΝΕΛ, αποκαλύφθηκε αυτό και από την ομιλία του κ. Φιλη» , είπε και όλα δείχνουν ότι μέσα είναι. Η τοποθέτηση του Νίκου Φίλη, η οποία βρισκόταν πιο κοντά στην κριτική της αντιπολίτευσης παρά στις θέσεις του κυβερνητικού εταίρου και που τον οδήγησε σε άτακτη υποχώρηση, δείχνει ότι πλέον βρισκόμαστε σε μια νέα φάση.

Μέσα σε όλα αυτά ο Άδωνις Γεωργιάδης δηλώνει έτοιμος να φορέσει ακόμα και ζιβάγκο γιατί υποστηρίζει πως ο Παπανδρέου έκανε καλά πράγματα και παράλληλα έχει την συνταγή για να πάει το ΚΙΝΑΛ στο 10%, η πρόταση στην Γεννηματά ήταν σαφής.
«Δώσε μου το ΚΙΝΑΛ, να το πάω αμέσως στο 10% είπε», είναι αργά βέβαια για να διεκδικήσει την ηγεσία του κόμματος αλλά αυτό δεν ισχύει και για τις προβλέψεις για το «σκορ» των εκλογών. Ο Άδωνις Γεωργιάδης, στις εκτιμήσεις του για τα ποσοστά που θα λάβουν τα κόμματα στις εθνικές εκλογές είπε: 40% ΝΔ, 28% ΣΥΡΙΖΑ, τρίτο κόμμα η Χρυσή Αυγή με 7 plus και περί το 6% ΚΙΝΑΛ και ΚΚΕ.

Δεν ξέρουμε αν θα πέσει μέσα, μόνο ένας το έχει καταφέρει μέχρι στιγμής, ο τεράστιος Μανώλης Πετσίτης, αλήθεια τι γίνεται με αυτό το παιδί;

Έχει χαθεί μέσα στην αντάρα του πολέμου Πάνου-Αλέξη, μέσα στα εξοπλιστικά και την Novartis. Κρίμα και φαινόταν ωραίος τύπος, κάτι μου λέει όμως ότι θα έχουμε την χαρά να ασχοληθούμε ξανά μαζί του.

Πάντως αυτή την εβδομάδα δεν θα πλήξουμε. Σήμερα θα παραχωρήσει συνέντευξη ο Τσίπρας, που ζήτησε από τον Καμμένο να μην δώσει και αυτός συνέντευξη την ίδια μέρα γιατί θα είναι σαν τηλεμαχία και έτσι τον έπεισε να μιλήσει όταν θέλει να μιλήσει, δηλαδή την Παρασκευή. Ο Πάνος υπάκουσε και έτσι θα έχουμε κάτι πικάντικο και για το σβήσιμο… της εβδομάδας.

Ραντεβού των δύο το πρωί, συνέντευξη Πάνου το βράδυ. Αυτό που θα δούμε με τις εξομολογήσεις των δύο αρχηγών, τα ρεπορτάζ για το παρασκήνιο και την συνέντευξη Καμμένου, θα φέρουν την Μαρία Μπακοδήμου και το power of love σε δύσκολη θέση.

Το power of love του Τσίπρα με τον Καμμένο με παρουσιάστρια την Μαρίνα Χρυσοβελώνη που αφήνει τον δεύτερο, θα είναι σαφώς ανώτερο…

Facebook Comments