Μετά τον σπουδαίο Φέντερερ, το παιδί-θαύμα του ελληνικού τένις καθάρισε (με 3-1 σετ) και τον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγουτ για να προκριθεί στα ημιτελικά του Αυστραλιανού Οπεν! Εκεί θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Τιαφό – Ναδάλ.

Θα είναι ο πρώτος ημιτελικός του σε Grand Slam και εκεί θα περιμένει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα σε Ράφαελ Ναδάλ και Φράνσις Τιαφό.

Ο Έλληνας πρωταθλητής ήταν εκπληκτικός σε ένα ακόμα παιχνίδι διάρκειας 3 ωρών και 14 λεπτών στην Μελβούρνη, που έγινε σε 24 βαθμούς θερμοκρασία, απέναντι σε έναν αντίπαλο, που επίσης έπαιζε στον πρώτο του προημιτελικό σε Major αλλά στα 30 του χρόνια, φτάνοντας από εννέα νίκες στη σειρά και έχοντας επικρατήσει μέσα στο 2019 των Τζόκοβιτς, Βαβρίνκα και Τσίλιτς, ενώ έχει κατακτήσει και το τουρνουά της Ντόχα.

Για μία ακόμα φορά ο Στέφανος Τσιτσιπάς είχε την συμπαράσταση των Ελλήνων ομογενών της Μελβούρνης, που πανηγύρισαν τον ιστορικό θρίαμβο του 20χρονου πρωταθλητής μας.

Τα σετ: (7-5,4-6, 6-4, 7-6).

Embedded video

On set point, @StefTsitsipas rises another level ????

The 14th seed edges ahead of Roberto Bautista Agut, taking the third set 6-4.

????: @Channel9

 

 

Embedded video

 

Groundhog day?@StefTsitsipas breaks Roberto Bautista Agut at the same point in the third set as he did in the opening set.

We are back on serve at 4-4.

????: @Channel9

 

 

 

Facebook Comments